Friday, 25 November 2011

Serius Cool - Jam Tangan Khas Buat Penggila Kereta (10 Gambar)


Ini adalah winning!

Officine Autodromo ialah sebuah syarikat pengeluar jam tangan berpengkalan di Itali.Itali memang terkenal dengan Mario, Pizza, Materazzi dan car culture yang awesome. Maka tak hairanlay Officine Autodromo menghasilkan jam bertemakan speed dial dibawah. Super cool dan hensem. Setiap jam dijual pada harha USD 425 sebuah. Affordable! I want the black one on top. Super!






Laporan asal Autoblog

27 comments:

  1. Aku tak tau aku salah or what. But gambar no.4 tu, dia pakai jam terbalik? WTF?

    ReplyDelete
  2. gambar no 4 tu pakai jam terbalik..haha

    ReplyDelete
  3. Obe xsemayang jumaat!
    Btw the 5th.

    ReplyDelete
  4. obe, pm tngok camne.

    ReplyDelete
  5. kalu smpai kt malaysia hrga naik la 900usd..

    ReplyDelete
  6. lol, mana ada dia pakai jam terbalik, tgk pic kedua terakhir, butthurt!

    ReplyDelete
  7. dia mmg pakai terbalik kot...tgk yg tgn kanan tu. adess...

    ReplyDelete
  8. amazing how dumnb people can be

    do u know that all BS entries are scheduled

    cunts

    ReplyDelete
  9. obe kantoi sekali lagi...

    comment pun schedule gak ke?

    kahkahkahkahkah!

    marah nampak...................

    ReplyDelete
  10. checkout trade logo dia..
    skill sex laa sial
    #FTW only

    ReplyDelete
  11. Ruhaila Marlinawati25 November 2011 at 18:25

    poyo la ko OBE.. nak speking2.. ko tu melayu, darah melayu.. xde kene mngena dgn mat salleh, kenapa nak speaking?konon ko speaking, kiteorang bole anggap ko mat salleh la ye? aku benci gile kat ko...

    ReplyDelete
  12. pengembala kambeng25 November 2011 at 22:30

    nampak cheap walaupun mahal

    ReplyDelete
  13. Relax la Obe. jangan butthurt.
    kalau butthurt nanti jadi macam inDOG.

    ReplyDelete
  14. Aku hairan. knp org belanja mahal2 pada jam yg function dia show masa & haribulan sahaja?

    Knp x beli terus G-Shock original. Mcm2 jenis. Obe patut review jam2 mcm tu, sbb ari tu kawan ada pakai jam tu bawak naik Gunung Kinabalu. Byk function jam tu, altitude pown dia bgtau.

    ReplyDelete
  15. org melayu ni xbleh tgk org melayu ni duduk atas.. hasad dengki tu tinggi.. patut kt sebangsa sama2 la support..
    Ruhaila Marlinawati kalau benci kat org pun xpyh la bising2 dlm ni.

    ReplyDelete
  16. Anonymous 26 November 2011 12:14
    tu bukan g-shock la bangeng tu org panggil pro-trek...mmg khas utk kaki2 gunung

    ReplyDelete
  17. Anon 11 January 2012 8:28
    Casio Pro-Trek tu utk kaki pancing la.. Dpt tgk air pasang surut..
    G-Shock pun ada Altimeter bagi sesetengah model seperti Riseman..

    ReplyDelete
  18. aku ada satu persoalan le dari aku kecik smpai skang...nape tiap2 kali aku tgk iklan jam mesti jarum die menunjukkan pukul 10:10...? x kisah la iklan jam mahal ke murah nak mampos ke....knape ha? ke ada kena mengena ngan teori konspirasi? cewahhh...memandai je aku ni...

    ReplyDelete
  19. gempak doe....
    aku nak beli la...
    t mak ikan bayarkan hahahaha!

    ReplyDelete
  20. jam tu tunjuk 10:10 sebab menanmpakkan seolah-olah jam tu "senyum"...


    =)

    ReplyDelete
  21. bukan pakai jam terbalik la. gmbar tu yg trbalik... flip right-to-left

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails