Saturday, 9 June 2012

Serius Fakta - 7 Nombor Pendaftaran Kereta Termahal Di Dunia


Kaya!






32 comments:

  1. Replies
    1. tahniah kerana anda berjaya membida no plat termahal bernilai 20 juta USD dan tido semalaman bersama obe
      !@$@#$@#$%#%$^

      Delete
  2. dayummmm.!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. Ada yg nak facepalm ke? Kita yg takder duit juta, mmg rasa ini rugi n nonsense. Tapi diorg hidup tenggelam dalm duit mmg takkan rasa apa.

    Macam kita duduk di Malaysia ni la...tk kan rasa apa.tak tau nak buat apa nak cari duit lebih. Kalau tanya org di negara kacau bilau, miskin, kalau boleh jadi kita...tau aje apa nak buat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul cakap kau.
      Sekarang aku terasa nak hantuk kepala ke dinding.

      Delete
  4. membazir amalan syaiton. masuk neraka. true story.

    Allah yang kata

    ReplyDelete
  5. https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/535664_3705632970937_272925979_n.jpg

    ReplyDelete
  6. No Plate termahal Malaysia letak nya di Kereta Malaysai.. hahah http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2012/06/www-1-milik-proton-satria-neo.html

    ReplyDelete
  7. kaya2 betul orang arab ni... takkan semua toke minyak kot?

    blog oh arab 3gp

    ReplyDelete
  8. butthurt bro

    http://hanzfadhli.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. terlalu banyak duit
    http://gitarmalaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. kenapa semua usahawan?? king2 atau queen knp x beli plet mahal2 mcm tu??

    ReplyDelete
  11. hmmm...ape ada pd nombor? Klu ibarat tiket utk mask syorga ln citer..ni bli smpai bleh bli 1 bangunan 14 tingkat kan lg bagus bli bangunan tu then sdekah kt oang yg x berkemampuan? hmmmm....

    ReplyDelete
  12. korg dalam beg dwet ade rm10 org dtg mintak sedekah rm1 pun tanak bagi pastu nak suh org len sedekah wat amal jariah. pergi cermin muka sket.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terbaek.....xperlu tungu duit brjuta bru nk sdekah...

      Delete
    2. buat apa sedekah? budak yang aku sedekah kan singgit tadi tu tengah main DOTA kat sebelah aku ni.

      Delete
  13. kah3. saya nak jual plat kete gak lah lps ni.. ada sape2 nak bli.. WTF 999. USD 1 Juta.

    ReplyDelete
  14. no plat kereta steve jobs (0) pun mahal gak.. LOL

    ReplyDelete
  15. Nak cover sultan dia la tu..toya!!

    ReplyDelete
  16. FUCK!!! pagani zonda reger 2juta...tapi nombor plat reger 14 juta...boleh beli 7 pagani zonda dgn reger no plat yg takda apa apa function tu...ini sakit otak namanya...

    ReplyDelete
  17. Setahu aku, pernah keluar kat astro lama dulu, SAEED ABDUL GHAFOUR ni bid no ni untuk kebajikan..Kebanyakan no pun depa buat charity. Duit tu semua terus dimasuk kan ke badan2 amal kat sana. tgk link ni. http://abcnews.go.com/Business/FunMoney/story?id=4301197&page=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. bid no utk kebajikan tu mcm mana? aku tak jelas...bila ko bid nombor, duit bidaan tu akan pergi pd agensi yg handle lelongan tersebut...ambil contoh JPJ...duit bidaan pergi masuk hasil kerajaan...tang mana kebajikan tu, aku tak jelas...ada baik dia terus aja derma pd badan kebajikan dari bid...simple and straight to the point...

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails