Wednesday, 6 June 2012

Serius Cool - Pesawat A380 Pertama Malaysia Airlines (14 Gambar)


Gergasi angkasa

Semalam kami naik kapal terbang ini pusing-pusing Langkaw dan KL. Sebelum tunjuk dalam baik tunjuk luaran dahulu. All I can say is kapal terbang ini memang besar gedabak. Lama dah tak naik kapal terbang besar macam ini sejak kena halau dari England pasal tak pandai belajar. Maklumlah aku ini kan blogger bodoh aje. Anyways pesawat A380 pertama MAS ini tiba di Malaysia akhir bukan lalu dari Toulouse. Sebuah lagi akan tiba pada bulan Julai dan akan menyambungkan Kuala Lumpur dan kota London. Secara total MAS akan mempunyai 6 A380 yang akan menggantikan armada 747-400 yang sedia ada sekarang. Jumbo diganti depang Adi-Jumbo. Seswai sangat. Esok akan kami paparkan gambar dari A380 joyride kami ok!

Gambar asal dari Facebook Malaysian Airlines. Silalah LIKE









24 comments:

  1. apsalll aku x pernah 1stt!! cilakak

    ReplyDelete
  2. Baru tgk news pasal airbus ni semalam. Seyes cool gilos!
    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

    ReplyDelete
  3. beli 6 buah airbus, pastu suruh staff opt untuk cuti selama 2 tahun tanpa gaji...sheeet!!!

    ReplyDelete
  4. patutla takdak update semalam..ingat hang pi lari mana tah

    ReplyDelete
  5. besaqnya! teringin nak naik >.<

    ReplyDelete
  6. saiz besar x semestinyer bagus

    ReplyDelete
  7. Cool bro. Buat liputan untuk Amanz atau memang dapat invitation untuk Blogserius? 2-2 seems legit.

    Tahniah bro. Bukan senang dapat peluang macam ni.

    ReplyDelete
  8. owh..rupenye yg aku nmpk bersiar2 kt kota warisan hari tu a380 la..

    ReplyDelete
  9. wah coolnya terbaeknya... tahniah tony fernandez

    blog oh kapal terbang baru air asia

    ReplyDelete
  10. MAS nie suka buang duit utk menda merepek2.. pastu gaji kuli2 MAS mmg cukup utk mkn sorg ja. anak bini takyah *emo pg2*

    ReplyDelete
  11. ko benti keje... keje dgn air asia x payah nk emo2 lagik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. soh je anak bini kau keje dgn mas sekali..kan maksud MAS tu MESTI ADA SAUDARA..

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails