Wednesday, 27 March 2013

Serius Cute - Gwiyomi : Awek Comel Bak Hang


Kawaii

What is Kawaii in Korean and Yhai? Too cute bak hang!

Thanks  @Kekandaputeh 


31 comments:

  1. hihihihihihihihihihihihihihihihihiihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiihihihihihiihiihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihiihihihihihihihihihihiihihihihihihihihihihihihih

    ReplyDelete
  2. 4th place...not first....butuh naharom

    ReplyDelete
  3. https://www.facebook.com/pages/Mild-Jiravechsoontornkul-Official-Fanpage/298545700194204

    ReplyDelete
  4. aq gay, sori xlayan awek comel cam nie..arhh, xde masa aq gile

    ReplyDelete
    Replies
    1. babinye gay

      Delete
    2. geng anwar al juburi kaki sontot

      Delete
    3. Anuar perosak masyarakat..
      luv Rosmah!

      Delete
  5. awek cute camni best kalo badan mantop macam ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. still fappable.....

      Delete
  6. aku xdapat imagine kalau mamat yg buat video shae tu buat video ni pulak. hahahhahahahahaha

    ReplyDelete
  7. ah ini semua propaganda pkr nk meraih undi

    ReplyDelete
  8. aku lesbian tp nape aku x tetarik pn tgk vid ni? er... owg laki bleh jd lesbian x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe u have a tendency to like ugly things..I understand2, sumtime I like monster oso..but this, this is cute, pure like a baby..kiyowooo^^

      Delete
  9. since when obe...u watch kpop meh, I watch this on gag concert, I cannot believe this, r u get infected by virus or sumting..or maybe because u just cute urself...keke

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tau ko sebenar lelaki dajal mata tiga slalu kene sondol dgn nigga sampai 4 ari kluar taik cair lobos la katakan tu psal mnyamar jd pompuan










































































































































      Delete
  10. ini ini pondan

    ReplyDelete
  11. Ni dah confirm lelaki la. korang semua tertipu hahahahah

    ReplyDelete
  12. yg ni lagi comel

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8XC0BlICc6c#t=29s

    ReplyDelete
  13. alah jepun ni...kiut macam mana pun, time main mesti macam sial tutup mata...

    ReplyDelete
  14. FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP

    ReplyDelete
  15. aku cuba imagine muka minah ni berak cair instead of having orgasm.

    ReplyDelete
  16. hang jgn ngada2 nak pasang satu lagi obe...mampuih kena plagkung ngan mean satgi..kehkehkeh

    ReplyDelete
  17. http://www.youtube.com/watch?v=u8dFOc_X7z0 >> awek melayu buat lagi cun

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails