Thursday, 21 March 2013

Serius Cool - Trigger : Casing Iphone5 Yang Gagah (10 Gambar)


Nice!

Damn it..... kenapa iPhone dapat all the good casings bro? Casing Trigger yang dihasilkan oleh 4thDesign ialah sebuah lagi casing iPhone5 yang membuatkan kami jelly. Ianya dieprbuat dari aluminium dan memastikan peranti Apple anda tahan hentakkan. Ianya dijual pada harga USD 99 (RM300) sebuah dan boleh didapati dalam dua pilihan warna. Nice gila.



Laporan asal Trigger 

12 comments:

  1. 1st alhamdulilah...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. pugimak jadi 2nd plak

      Delete
    2. sbab tu Apple bkan blackberry bodo!!!

      Delete
  3. try ler cari casing nie..mmg ade jual pn..boss aku sendiri pn dah pakai casing nie...mmg selamaatt..

    ReplyDelete
  4. sekarang baru ada reason kenapa aku patut pakai iphone ...

    ReplyDelete
  5. kelantan ade x jual mnde alah nie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape kurang hulu perlis. wakwakawak

      kl power

      Delete
  6. hentak kat cermin then pecah gak kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang bongok je pakai handphone hentak2 kat cermin

      Delete
  7. bila najib nak bubar parlimen. cilaka punya obe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails