Friday, 29 March 2013

Serius Sadis - Ibu Mati Mengejut : Anak Empat Tahun Kelaparan 5 Hari Sebelum Diselamatkan


Wuuuuuuuwuwuuw

Sadis. sadis. Kes ini berlaku di New Jersey USA. Seorang kanak-kanak lelaki berusia 4 tahun ditemui kelaparan setelah polis menerima laporan jiran mengesan bau busuk dari apartmen yang didiaminya. Apabila polis melakukan pemerikasaan, mereka mendapati ibu kepada kanak-kanak ini sudah meninggal dunia selama 5 hari. Ketika diselamatkan anak kecil ini berkata beliau cuba merawat ibu beliau yang tiba-tiba terjatuh dengan menyapu losyen pada kulit ibunya. Tetapi usaha anak kecil ini tidak berjaya dan si ibu kemudian mati. Anak kecil ini juga berkata beliau cuba membuka pintu peti ais untuk makan tetapi semuanya gagal kerana terdapat child lock pada pintu. Kerana terlalu lapar si kecil ini hanya memakan gula yang terdapat pada meja dapur. Apabila cuba mendapatkan bantuan sekali lagi dia gagal keluar kerana chain-lock pada pintu terlalu tinggi. Jasad bu kanak-kanak ini yang dikenal pasti sebagai Kiana Workman (38) kini sedang dibedah siasat bagi memastikan punca kematian.

Kasihan budak ini. Ibu terjatuh kemudian mati di depan mata. Sempat dia sapukan ubat tapi semuanya tidak berguna. Tambah sadis kemudian terpaksa berlapar dan tinggal serumah dengan jasad ibu yang mereput. All the best to you little guy. This is so damn sad.


Laporan asal ABCLocal

19 comments:

  1. ohhh aku first ..haha!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sakai laa ko nih...

      Delete
    2. First=BANGKAI...

      Delete
    3. sbb tu melayu cam ko nie bodoh dan tak maju..ape ko dapat ko main komen first nie?tak dapat pape kan? so ko hanya membuang masa ko depan blog nie semata2 tunggu nk dapat komen yg first..tanpa usaha pape pn.tanpa kemajuan diri ko...org cam ko dapat gelak golongan cine india je...kah kah kah kah..kesian..pahami isi kandungan ape yg blog nie nk sebarkan bukan dok bodo main komen first second nie..bangang..

      Delete
    4. Anonymous30 March 2013 10:45 <- ko tgh period ehh?

      Delete
  2. First kesian

    ReplyDelete
  3. Sedih nya... All the best boy...

    ReplyDelete
  4. Sebab tulah tuhan jadikkan mayat berbau busuk. Kalau mayat tak dak bau. Apa akan jadik pada budak tu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kentut pon busuk juga

      Delete
    2. tu busuk sebab keluar dr lubang najis la bodoh..

      Delete
  5. Mesti ada sakai yang kata," kesian dah terlambat. masuk neraka si ibu nanti.

    ReplyDelete
  6. eh tulis ni kut yg sakai harhar~lek bero! jangan marah yer

    ReplyDelete
  7. ayah dia mne ye? klau xde lg ksian..kcik2 lg dah yatim piatu..

    ReplyDelete
  8. Semua kena lock, pintu lock, peti ais lock. Anak jadi mangsa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko nak kene lock tengkuk?

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails