Friday, 22 March 2013

Serius - Protes Anti Daging Oleh Pemakan Sayur Di Barcelona (11 Gambar NSFW)


Extremis Sayur!

Day Without Meat (Hari Tanpa Daging) ialah acara tahunan yang sudah berlangsung sejak 1985. Ianya hari protes pengamal vegetarian terhadap amalan memakan daging. Tahun ini di Barcelona, protes anti dagingnya agak brutal dengan beberapa pemprotes membalut diri mereka untuk kelihatan seperti daging yang dijual di pasaraya. Mesej yang cuba disampaikan ialah jika anda jijik melihat manusia dipakej sebegini, kenapa anda masih mahu memakan daging. 




Laporan asal DenverPost

26 comments:

  1. makan cara lain boleh ni haha...menyelerakan haha

    ReplyDelete
  2. pukimak. bukalah bra tu dulu oiii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul, gua sokong lu..daging mana ada pakai baju, this is not fappable, shit..

      Delete
  3. daging (.)(.) 1 mari!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn delete komen ak obe, ak x 2lis tetek or ckap ko babi lg, sumpah

      Delete
  4. eleh konon
    lepas ni aku nak buat
    demo anti makan sayur
    mentang2 la sayur tak boleh bercakap.
    Si vegatarian ni makan tanpa belas kasihan

    ReplyDelete
  5. mna ada daging kat pasaraya pakai bra... apa da...aha

    ReplyDelete
  6. daging tetek & cipap 1 mari!!

    ReplyDelete
  7. ape ke bangangnya depa p samakan daging manusia dgn daging binatang. kanibalism sungguh mereka ini.

    ReplyDelete
  8. gambar second..igtkan tu pelir dia rupanya lutut dia..bana

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko menyesal ke tu bkn pelir? dasar anwar betol..

      Delete
    2. apehal ada org skeptikal dgn org lelaki yg suka kote lelaki lain? bior la nak jadi gay pon. mana sifat kemanusiaan korang semua ha?

      Delete
    3. sifat kemanusiaan kepala bapak ko bejambol. cilake punye manusia.

      Delete
  9. kalau ada daging macam ni aku beli, dekat rumah buat modal fap fap. lulz

    ReplyDelete
  10. sorry to say, all vegetarian are BULLSHIT, najib FUCK

    ReplyDelete
  11. nie mesti org2 yg ambik brim nie hahahaha

    ReplyDelete
  12. Kalau diorang ni Kristian, cuba bagitau diorang yang Jesus pun makan daging, dia bukan vegetarian. Kalau Jesus makan daging, kenapa tidak diorang? Lepas tu, cuba kata kat diorang; tu tandanya korang melawan Jesus (tiba-tiba je).

    ReplyDelete
    Replies
    1. nie xda kaitan pon dgn jesus.. jgn racist sgt la wey..

      Delete
  13. HUMAN MEAT? CANNIBAL APPROVES.

    ReplyDelete
  14. jijik ada darah period...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itew darah pecah dara daaaa...

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails