Monday, 18 March 2013

Serius LOL - Nyanyian Kenser Telinga Hari Ini


LOL

Enjoice ............. ada bakat...... #Sarcasm

Thanks @eryjackman for this


34 comments:

  1. ISH MUKA TU KAN NAK JE AKU CEPUK, FIRST GITU.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodoh laa memang menanah telinga aku pagi bute ni. sial

      Delete
    2. bodoh laa memang menanah telinga aku petang bute ni. sial

      Delete
    3. bodoh laa memang menanah telinga aku malam bute ni. sial

      Delete
    4. U are so cool.. Berani buat berani tanggung!

      Delete
  2. muka mintak penampaq!

    ReplyDelete
  3. terserlah kebapokan!

    ReplyDelete
  4. Baik sikit dari pondan nyanyi lagu Sayang-Shae tu.. tapi dua2 memang muka mintak pelempang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekurang - kurangnya anda kata yang saya lebih baik daripada lelaki yang lip sing lagu Shae itu... saya ambil komen anda yang membina itu dengan hati yang terbuka...

      Delete
    2. Hahaha... U r a cool dude

      Delete
  5. Inilah dia waris Anwar al Juburi...Hdup Najib Hidup Rosmah...Hidup UMNO sampai mampuss!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahem.... ahem... politik sudah...... saya tidak menyokong pembangkang... jadi, faham - fahamlah ideologi politik saya... cheers.

      Delete
  6. gaya lembut dengan mimik muka
    macam zainal faiz ckit...

    ReplyDelete
  7. Ni dah mesti dh dijuburi anuar... semua mmang salah anuar!!!

    ReplyDelete
  8. ahhh....i came!

    ReplyDelete
  9. sebenarnya tak ada apa pun.
    Nak kata gaya over pun tak der

    Masalah dgn social network ke, sharing ke, etc....
    ialah kita share dng dunia...
    Katalah korang kenal mamat ni...mesti bagi korang benda tu lawak aje...ataupun tak kisah pun, pasal dia hari2 pun macam tu...takder rasa apa pun.
    Tapi bila dah tak kenal langsung, tu yg jadi annoying tu. Alah...macam korang la jalan tengah2 town, tetiba ada mamat pegi buat muka lawak, menari tertonggek2 depan korang. Msti dlm hati ..annoyed gila ye tak?
    Tapi kalau kawan korang, korang boleh jadi annoyed jugak, tapi different degree ye tak?
    Rasa nak gelak, dan kadang2 terajang buntut terus, pasal member korang je pun.

    ReplyDelete
  10. anwar ibrahim suka ni TROLOLOLOL

    ReplyDelete
    Replies
    1. u ulang i saman u

      Delete
  11. Macam Glenn quagmire dalam family guy :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada benarnya khaidir ni gay dan homoseks

      Delete
  12. jumpa kat luar rejam je.hahaha

    ReplyDelete
  13. definitely songsang..

    http://www.facebook.com/mohamedkhaidir.mohamedzaraai/favorites

    which str8 guy likes so many "hunk" guys fb pages.

    dude!, make up ure mind.

    ReplyDelete
  14. pronounce pn tak betul. sampah !

    ReplyDelete
  15. bernanah telinga..

    ReplyDelete
  16. https://www.facebook.com/mohamedkhaidir.mohamedzaraai/favorites

    tengok dia like semuaa gambar lelaki bogel..dia melancap punya tengok lelaki

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails