Thursday, 14 March 2013

Serius Cool - Alpha Movement : Penggiat Sukan Parkour Malaysia


Not Bad!

Parkour! Kami gemarkan Parkour setelah menonton filem Yamakasi dan bermain permainan Assasins Creed. Ini ialah Alpha Movement, krew Parkour yang berasal dari Malaysia. Nice video and moves!

37 comments:

  1. gempak siiaaaa

    ReplyDelete
  2. rasanya kalau atlit gimnas negara masuk parkour... mantap tak?

    ReplyDelete
  3. harap2 diorang semua ni amik insuran... kalau tersilap langkah at least insuran cover. ya marilah beli insuran dari aku

    ReplyDelete
  4. Poyo taik budak melayu je nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shit? Is that you?!

      Delete
  5. ni tiru storm freerun ni. kenapa kene tiru orang luar?

    http://www.youtube.com/watch?v=dHy9W9LpvlQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab orang melayu dia tidak ada dan memang tak akan ada idea luar biasa, dia cuma boleh tiru orang saja.

      Delete
    2. perghhh!! power sial malaysia punya budak pun dah tahap storm freerun! power2222 keep it up!!!

      Delete
    3. dah la tiru storm freerun. dressing ngan logo pun nk cam team farang bagai. poyo sial. takde idea lain ke. first tyme lak aku nengok dak pako pakao pakai skinny ngan topi bodoh tu. ni style ape tak paham aku. aku rasa dlm sume tu budak baju merah tu paling tak pawe. tah klaka aku nengok nye. cam smeagol pun ade. bukan nk kutuk dak melayu. dak skola aku ade gak pako tp takde la dressing sakai cam budak baju merah tu. hmm.. baru kenal pako kot, tgk move pun tak kemas lagi.

      Delete
    4. lol, baju merah tu memang tak pawe, dia penah menang indofreerun championship je. dak2 sekolah kau sume pawe2, sbb tu tak feymes pun (Y)

      Delete
    5. Oh yeke? Sori2... saya kenal pako tru kawan je. tak kenal sgt org lain. sapa nama dia. ada video tak? sori bang.

      Delete
    6. Kalau x pndai buat, jgn kutuk.. support skit org mlayu.. sampai ble nk maju prangai camni.. kalau nk ckp tiru, abistu bola sepak, sume sukan2 tu x tiru ke? jersi baju tu sume x tiru ke? pikir pkai akal sblum ckp..

      Delete
    7. nothing is original.....

      Delete
    8. these guys mostly are pioneers and champions that represent MY. Though not as skillful as international freerunners,not yet, but these guys are the one who trying to open the way for new generation to be better freerunners. #respect

      Delete
  6. haha...lau dorg tiru pun korang leh buat ke?n lau dorang budak melayu taik poyo pun at least berkualiti n ada benda nak buat bukan mcm ko maki org x tentu pasal...Budaya Melayu yang me-layu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko diam la

      Delete
    2. Tak habis2 cover balik...lepas ni budak Melayu buat porn HD pulak. Detail giler. Kalau kena maki sound balik ".lau dorg tiru pun korang leh buat ke?at least berkualiti n ada benda nak buat bukan mcm ko maki org"
      kalau ada org buat benda sempoi, mana2 bgsa dlm dunia pun boleh tiru la . BreakDance? Graffiti? Rapping? Yg invented tu yg cool.
      Kalau ada sesapa cabar aku suruh buat lagi baik, kau bodoh. Tak pasal aku nak susah diri, korban masa, pasal worship org lain.
      Sakit jubur? Bukan aku baca dah pun. Melalak sorang korang. Chiaw

      Delete
    3. ahahahaha!! ni sumer illuminati punye kejer ni. cibai!! nak rosakkan melayu!! lambang illuminati!

      Delete
    4. Macam logo amcorp pun ada aku tgk.

      Delete
    5. sakit jubur bapak kau ape kau bapak kau bebel aku tak tau , bm bapak kau fail mcm puki bapak kau. kenapa pilih bapak kau porn daripada benda lain yg elok sikit bapak kau. fikiran bapak kau negatif,otak bapak kau tu dah hijau hijau aje mcm bapak kau. bapak kau !

      Delete
  7. padahal semue jeles tak ada keyakinan mcm ini. . .kalau semue tak buat mcm ni bila malaysia nak maju?ke korang memang otak mcm budak2 x leh fikir bende ni bagus?

    ReplyDelete
  8. best giler! thumbs up malaysian! Malaysia boleh! semua butthurt jer sebab takleh buat. yang penting ada usaha untuk menaikkan nama negara!

    ReplyDelete
  9. Ni sumer salah Anwar la ni!!! cibaii!! rosakkan melayu weeihh!! tali barut pa! butohh pak hang wehh

    ReplyDelete
  10. terbaik!!!!!

    ReplyDelete
  11. atta boy...

    if I were your mother i wouldnt let you jump off between two buildings...scary as shit.

    ReplyDelete
  12. sikit-sikit2 melayu, sikit-sikit melayu, melayu dgn melayu pun nak sikit-sikit melayu. haram j racist teruk.

    ReplyDelete
  13. masa kecik2 diorang hyper kot. tu yang macam beruk dah melompat kat tengah2 bandar. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. or kau yang lembab time kecik2, dah besar retarded nak jadi haters, lulz

      Delete
  14. budak2 uiam ni tak silap aku

    ReplyDelete
  15. yang kondem ni sure budak kelantan ni. kelantan bukan ada apa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lol. Parkour scene kat kelantan boleh tahan weyh. Pi simpan la syak ko tu.

      Delete
  16. Jealous people are everywhere. Pfft.

    ReplyDelete
  17. talk to loser never end -_- ish ish ish.

    ReplyDelete
  18. Parkour & Freerunning bukan sebuah sukan yang boleh gebang pakai mulut..cuba sendiri baru tahu...kepada yg komen negatif kat post ni..sila cuba salah satu move yg ada dalam video ni..jngn lupa rakam...biar kau tahu..langit tu tinggi mana

    ReplyDelete
  19. Hi!
    Melayu memang betul satu-satu nya bangsa yang suka menjatuhkan bangsa sendiri.
    Video ini di hack oleh Amir Hamzah dari 3RUNmy dan telah didelete. Sila ke video link baru kalau kepada yang berminat http://www.youtube.com/watch?v=Xv_lsEEq4FI‎

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails