Friday, 29 March 2013

Serius - Majalah Islamik Yang Tidak Syaria Compliant?


Shake head..

Ini teknik lama yang kini semakin berleluasa. Majalah yang nampak macam islamik tetapi isi dalamannya agak jijik.



Laporan asal Twitter HolyHaris

50 comments:

  1. Assalamualaikum WBT

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. first babi ko!!
      ini serius tahu!dalam kemaluan ada pahala!

      paham??x paham bodoh!

      Delete
    2. kenapala ade org2 mcm kat atas ni bagi komen mcm takde akal? ingat kelakar ke? ke memang tak berapa nak pandai? bahasa mencerminkan peribadi kau tau tak.

      Delete
    3. hoi pergi mati la cilakak...

      Delete
    4. bahasa anon mencerminkan cik anon...nak bisjut

      Delete
  3. dlm kemaluanku ada pahala?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku agak kemaluan melihat kemaluan mu...

      Delete
    2. apa jijik ..obe buat S** pon jijik!!!???

      Delete
  4. aku nakkan pahala....

    ReplyDelete
  5. hobi:membaca
    buku kesukaan: majalah mangga, mastika
    Prinsip: ~~~~cute tetap manja u allz~~~~

    ReplyDelete
  6. obe kata isi dalam agak jijik...dia dah baca?

    ReplyDelete
  7. mungkin die nk ckp dlm beromen ade pahalanya.. bagi suami istri la

    ReplyDelete
  8. Sepatutnya : Dalam MALUMU ada PAHALA.
    Tajuk cam aram..

    ReplyDelete
  9. maksud die kalau nikah la...kalau zina dapat dosa...bahasa kiasan niii

    ReplyDelete
  10. anon2 kt sini semuanya xdak anu ka?

    ReplyDelete
  11. nakharom fuck off

    ReplyDelete
  12. mungkin yang die maksudkan tu 'sifat malu'? anyways still sounds so wrong~ =p

    ReplyDelete
  13. Fail BM....

    ReplyDelete
  14. kimak..ni semua salah pakatan

    ReplyDelete
  15. dalam fefet dia ada pahala la, itu isteri punya fefet (vagina). sememangnya berjima sama isteri mendapat pahala. belajar lagi wahai anon

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku nak berjima dengan isteri ko boleh?

      Delete
  16. ini lagi kurang ajar

    ReplyDelete
  17. haiz, maksud dia, bukan dalam kemaluan dia.
    its mean, dalam malumu itu adalah pahala.
    jauh beno memikir hahaha. orang yang buat majalah ni pun bleh tahan hebat bahasa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau diam boleh tak?

      Delete
  18. Ko ngan kemaluan ko bole diam tak

    ReplyDelete
  19. SABAH ITU SULU YANG PUNYA!

    ReplyDelete
  20. "islam bertapak di tanah bikini" ?? cube klu org bkn islam yg terbitkn majalah ni... dah tentu kene maki hamun... tp klu org islam yg wat sndri?? haishh~

    ReplyDelete
  21. maksud nye,,malu itu separuh drpada iman..ape la admin,,!

    ReplyDelete
  22. tabloid ala2 metro, memburukan minda pembaca dgn tahyul dan seks..

    Mari BOIKOT!

    ReplyDelete
  23. salam penulis blog atau admin blog nie.. saya mintak tolong delete entry nie.. sebab saya kenal talent kat gambar tu n dia pun xsangka headline tabloid nie akan jadi gitu. mohon jangan besarkan kes nie. mulanye dah elok awak kabirkan gambar.. tiba2 jelaskan pulak. kenapa x jelaskan bahagian headline jer.. mintak tolong sgt. utk kebaikan bersama.. dunia nie kecik. pusing2 nanti pun jumpa balik. terima kasih

    ReplyDelete
  24. Admin blog ni bukan peduli pun tentang maruah org..Main post ja n biarkan je komen2 yg teruk bahasanya terpapar kt sini.Admin ni pun turut tanggung dosa sbb menggalakkan org islam tgk,dan membiarkan saja respons yang keterlaluan di post. Semoga admi blog ni diberikan hidayah...dan diampunkan dosa.Tupun kalo admin ni ada rasa nk berubah la..Kalo x,jwbla nnti di akhirat sana.

    ReplyDelete
  25. OWNER BLOG NI PENGAMAL FREE MANSON DAN PENAGIH GANJA.

    ReplyDelete
  26. terhiburit aku dengan komentarikat korg sume ni.. Anon ngisap dadah sume..haha

    ReplyDelete
  27. Nurul Mazni Sawal <-- kemaluan dia ada dosa

    ReplyDelete
  28. hahahaha dalam kemaluan tu ada apa?

    - Admins blog 3 dalam 1
    http://blog3dalam1.blogspot.com/

    - Facebook fan page
    https://www.facebook.com/MingHuiRaingerzAwesomeCollections

    - Ping blog artikel @ Facebook
    https://www.facebook.com/groups/kakipingdotcom/

    ReplyDelete
  29. ini salah anwar didikan freemason.. betul tak macai???

    ReplyDelete
    Replies
    1. betui...jubuq djuburi jubur

      Delete
  30. awek tu kening tebal..wow i loike!!

    ReplyDelete
  31. dalam ruang komen ni ramai mat-mat tiga suku...tengok komen pun mencerminkan akhlak macam mana agaknya..?? jaga bahasa la woii..

    ...................
    Elok dibaca blog di bawah ini:
    Supaya wanita Melayu kita sedar tentang AURAT..

    http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. yup.. aku setuju dgn perantauminda.. kebanyakkan komen semua guna bahasa kesat.. sgt MEMALUKAN.. jagalah etika berbahasa......

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails