Monday, 18 March 2013

Serius Peniru - Barangan Ciplak Dengan Jenama Peniru #2 (16 Gambar)


MOARRR

Lagi jenama kencing meniru jenama popular di China




Laporan asal BroMyGod

24 comments:

  1. Kepala bapak kau!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. KO APAHAL BODO?

      Delete
    2. biala dier

      Delete
  2. pizza huh! hahahahahhahaha

    ReplyDelete
  3. Adadis so legend... hahahahahhahaha

    ReplyDelete
  4. KFG...Jowo China nie...muahahahha

    ReplyDelete
  5. china. nak expect apa lagi..

    ReplyDelete
  6. APPLE jadik PEAR terus..

    ReplyDelete
  7. kreatif org china ni, janji dapat duit kan..

    ReplyDelete
  8. nice china...

    ReplyDelete
  9. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. diam la macai

      Delete
    2. menyemak jer komen panjang..tak nak baca gi ler jauh2...

      Delete
  10. anonymous babi, anonynous tahi hanjing!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko pulak pukima!

      Delete
    2. pukima tu apa anon? pertubuhan baru ke?

      Delete
  11. adadis ! bwarghhhh hah kah kah kah

    ReplyDelete
  12. Siapa sangka, Korea Selatan maju dan hebat waktu ini kerana terlebih dahulu mengamalkan budaya meniru teknologi yang baik dan bermanafaat sahaja untuk membangunkan negara. Kemungkinan besar negara China bakal menjadi maju mengatasi Malaysia nanti

    http://www.utusan.com.my/utusan/Sains_&_Teknologi/20130317/st_01/Kaya-dan-tercanggih-Bdi-duniaB

    ReplyDelete
  13. Hehe aku de 1...hp nokla tu...mati2 ingt hp nokia....kt luar tulis nokia bile bkk tgk dlm tulis nokla...tipah trtipu...huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails