Wednesday, 13 March 2013

T Shirt Hari Ini #32 - Baju The Effing Show Yang Win (10 Gambar)


Cool beans!

Ye kami peminat rancangan The Effing Show. Ye kami nak beli baju-baju dibawah kerana kami liberal motherducks! Jika anda nak beli anda boleh beli disini dengan harga RM45 sepasang,



Laporan asal ZiccoTees

43 comments:

  1. assalamualaikum...biasa jek baju nie..STYLO lagi baju I LOVE MY DAD GF punya t shirt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dengan harga macam tu. dekat uptown lagi lawa design. sumpah idea baju uptown harga mcm butik. shiiiittt!

      Delete
  2. #OhMakKauPukiPecah......

    ReplyDelete
  3. "OH MAK KAU PUKI PECAH KELUAR KERBAU LARI LINTANG PUKANG CARI NASI KANGKANG" macam sial jeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. teruk betul wording.. nak buat bawak pegi solat pun segan walaupun sah solatnya.. puki2 mak pulak.. ikut puki mak jugak kita semua ni dapat menjengah dunia..

      Delete
    2. hahaha.bukan ke mamat leading actor dlm The Effing Show ni sedang menghadapi tuduhan berkaitan isu nama ALLAH kan? kalau dah islam tapi terlampau menerapkan pemikiran liberal barat macam gini la jadi nya. anak tan sri kan dia tu? well, the best of luck to him.

      Delete
    3. bapak dia zaid ibrahim.

      Delete
    4. well, i hate to be zaid ibrahim right now.

      Delete
    5. ikut puki juga la wanita mendapat nikmat.jangan mempergunakan alat sulit wanita la wahai Ezra Zaid Ibrahim Tambi. Si Ezra ni gay actually.

      Delete
    6. muka gampang stim taik kerbau jerk

      Delete
  4. Tak best la design. Tak kreatif langsung.

    ReplyDelete
  5. ikannn patinnn fresh..ape bodoh design mcm tuu..mcm takde idea langsung..motif ape ikann patinnn fresh

    ReplyDelete
  6. macam ni kau kate win..win kepala bapak ko..siap pu** bagai...mcm ko letak Fu** kat baju pastu cuba pakai baju tu g solat jumaat...bangang org mcm ni.

    ReplyDelete
  7. RM45 untuk baju sampah camni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi free pun aku x nak.....

      Delete
    2. sebab tu dia jual.

      Delete
  8. BAJU SAMPAH.. layak dipakai oleh pekerja pekerja majlis perbandaran selayang saja...Klang dan cheras pon boleh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kelantan ?

      Delete
    2. jangan hina kelantan please..

      Delete
    3. kelantan pipit... sopan je aku bg.. k

      Delete
    4. errr..kelantan pakai purdah please. sentul baru pon bole jugek?

      Delete
  9. Ini semua hipster! Design sampah!

    ReplyDelete
  10. boo
    huduh gila bro
    design mak kau puki blabla bla bla tu seeloknya tukar la
    x sedap benor teman tgk bunyi nye

    ReplyDelete
  11. bodoh sial punya design ayat mcm babi, bagus lg simpan gambar babi yg x memaki

    ReplyDelete
  12. bapak buruk design. obe ni low taste betullah. x penah keluar shopping baju agaknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab tu dapat bini dia

      Delete
  13. design ngalahkan budak tak sekolah.

    ReplyDelete
  14. Huduh nya design. budak2 liberal mmg tak reti designing ek? btw elok sangat model tu~

    ReplyDelete
  15. hodoh nak mampos

    ReplyDelete
  16. macha pakai baju pUk*

    ReplyDelete
  17. HAHAHAH, COOL BEANS? KLAU CAKAP PASAL PUKI MAK KAU TU COOL RASENYE KO SORANG JE LA JADI COOL..BTW PUKI MAK KAU COOL X?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku baru test mak kau punya semalam... agak berlendir la bro.

      Delete
    2. macha..amacam pukimak kau... tenggit kari ka ..ayoyo

      Delete
    3. karileyeekilinggmabokmarii ayooyooohhhh

      Delete
  18. design XSENONOH!!

    ReplyDelete
  19. mahal
    nak
    mampus

    Design kena tengok betul2 baru boleh enjoy. Kalau buat symbolic logo pun lagi kreatif.

    ReplyDelete
  20. Hensem laki tu. geram tgk. muah.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails