Thursday, 28 March 2013

Serius Khidmat Masyarakat - Adakah Anda Kenal Muka Pencuri-Pencuri Ini?


Bantu!

Adakah anda kenal dua orang penyagak meleis di bawah? Jika ya sila bantu Cik Ranimah Mohd Ramli menangkap mereka. Anda boleh menghubungi Cik Ranimah melalui Facebook beliau. So orang Seri Kembangan, anda pernah nampak perompak-perompak muka tandas ini?


Laporan asal Facebook Ranimah Mohd Ramli

44 comments:

  1. Replies
    1. bisjut atok kau. ini serius!

      Delete
    2. tah!bodoh bebakol bakol budak c3nzqobbal nih..!!
      bisjut mak ko!

      Delete
    3. babi ke apa bisjut pukimak c3nzqobbal oi.bisjut kepala bapak kau.

      Delete
    4. hmm...bisjut pe yg ade...

      Delete
    5. Kepala bana ko c3nzqobbal nak bisjut... ini sngat serius!

      Delete
    6. bisjut pala abah ko!

      Delete
    7. bpk ko bisjut c3nzqobbal,
      rambut dah la keringting, bodoh pulak tu

      Delete
    8. Kring! Kring!
      Telefon, telefon berbunyi
      Telefon, kami datang
      Telefon..telefon berbunyi
      Ada haiwan dalam bahaya
      Ada haiwan dalam bahaya
      Ada haiwan dalam bahaya di sana

      Apa yang penting kerja sama
      Apa yang penting kerja sama

      Wonderpets, wonderpets, kami datang
      Membantu anak haiwan dalam kesusahan
      Kami tak besar dan kami tak kuat
      Bila bekerjasama semua jadi mudah
      Heyy.. wonderpets.. Yeyyyy

      Delete
  2. bagus idea dia pasal dropbox nih..

    ReplyDelete
  3. haha,,,ni bodo tak agak ke bingai bangang

    ReplyDelete
  4. Patut kena install juga samsung drive kat gadget tu jugak...

    ReplyDelete
  5. cehhh......kalau eksen buat muka penyamun ke, tutup mulut ke, pakai topeng ke.....hahaha baru bad boy haram jadah.
    Ni buat muka inesen, comel gitu.....spek di kapala, buat thumb up,.hahahaha....ala cumil gitu......hahahahahahahahahaha

    ReplyDelete
  6. DAMN mcm mne leh kantoi ni.. adoyai

    ReplyDelete
  7. cilake..penyamun jenis kpop babi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kpop hotak ko. . . dress mcm bingai jee

      Delete
  8. Muka masing2 cam nak kena hempuk dengan note 10.1 tu.
    Phuiiii!!!

    ReplyDelete
  9. mcm pengkid je muka dua ekor nih

    ReplyDelete
  10. penyamun dua ekor ni anon tegar dalam blogserius.
    mat rempit ahli putar umno?

    ReplyDelete
  11. Lagi cantik kalau gambar tu ada geotagging.

    ReplyDelete
  12. kalo macam ni tak mencurik kan?

    ReplyDelete
  13. dh ler menyamun. amek gmbo dlm toilet plak tuh..wtfishh

    ReplyDelete
  14. kah kah kantoi.

    ReplyDelete
  15. jgn jatuh hukuman lg..mgkin si perompak jual tab nh kat diorang..muka bkn muka pecah rumah nh..auww!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku bet ko ni sekor gay boi..

      Delete
    2. bab ajak org jangan jatuh hukuman tu cantik dah, sekali syok kat muka tu, yg tak tahan tu. siap auww lagi..aiyo..tak selamat la jubor budak 2 ekor ni dng kau.

      Delete
    3. Ni lg sorang singai tak sudah. Lain kali baca bebetul apa yg org tu tulis, kan dia kata masa ngah tgok dropbox dia tu, muka 2 ekor mangkuk ni tetiba jek ada. Dan dia tetiba teringat yg mangkuk 2 ekor ni la yg rembat gadget dia tu. Sbb tu dia tau yg mngkuk 2 ekor ni yg rembat brg2 dia tu.

      Btw, aku mmg xkan nk bersopan-santun sgt ngan penyamun+penyangak bebal mcm ni.

      Delete
  16. toilet pavi!! puih. jumpa ini dua orang kasi pijak sampai koma!

    ReplyDelete
    Replies
    1. BUTOH PAK HANG TOILET PAVI.

      Delete
    2. budak pavi pew anon 28 March 2013 14:43
      ini mesti kaki lepak kat pavi. smbil amek gambar dalam toilet dalam pavi.. mcm babi lah ko ini.

      Delete
  17. kanak kanak swag yang mahu bergaya dengan gadget canggih tapi tak mampu beli sendiri

    ReplyDelete
  18. KEJAP JE NI..X LAMA LG KANTOI ARR

    ReplyDelete
  19. gerenti 2 mamat nie tak reti pakai dropbox n tak tau ape tu dropbox..sbb tu main hentam je..hahahahaha

    ReplyDelete
  20. ini namanya meleis bangang.

    ReplyDelete
  21. 1st place mcm mane note ngan laptop GEDABAK nie kene curi KAT RESTOREN? makan sorg2 lepas tu pegi toilet tgl note ngan laptop kat meja?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada video before this obe dah upload.Tgh sibuk guna tab, malaun 2 ekor ni rembat.

      Delete
  22. bodoh bodoh bodoh dimana mana

    ReplyDelete
  23. ini kerja budak jahat dari kelantan la ni.

    ReplyDelete
  24. ni budak pavilion ni , budak pavilion je dress up cmtu .

    ReplyDelete
  25. malas belajar jadi bodoh tak mampu nak beli pg mencuri kantoi. padan muka sebab bodoh

    ReplyDelete
  26. penyagak ni mesti pemuda bn ni.. bn=parti rempit meleis

    ReplyDelete
  27. wakarimaSUNalhaji30 March 2013 11:15

    mengikut ciri2 fenotip ...kedua2 ekor melayu ini adalah sejenis mamalia kacukan babi dan kucing dikenali babicing...

    kedua2 menatang nie harus dipotong pelirnya mengikut undang2 kudup ulamah syiah

    dan kedua2 natang nie mugkin pejuang Sulu yg menyamar setelah kecewa gagal mencuri Sabah...

    nak biss dan kutt??

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails