Monday, 18 March 2013

Serius LOL - Realiti Kebanyakkan Ustaz Internet Zaman Sekarang


#TruFax

Sage....... Ini kebenaran yang pasti membuatkan orang butthurt. Ustaz online yang talam 4 muka, 3 spender dan 7 fleshlight.

Thanks @Tenoq

51 comments:

  1. Replies
    1. Astaghfirullahalazim! Pak Ostad ulama' dunia sekarang mcm tulah jadinya.

      Kalau korang tidak keberatan, marilah tengok artikel terbaru di bawah untuk santapan rohani korang agar nafsu syahwat korang boleh dikawal dengan baik berserta syaitan disekeliling korang dapat ditewaskan dengan jayanya. Renung2lah. OK.

      1. Kelebihan kekerapan membaca al-quran yg ramai belum ketahui lagi
      2. Keredhaan Allah atau kepentingan dunia yg hendak dicari? Rujuk ulasan sejauh manakah kepentingannya yg ramai belum ketahui
      3. Muslimkah kita jika tidak sanggup menerima ketentuan Ilahi?
      4. Setiap org mesti ada tanggungjawabnya sendiri walaupun cuma terhadap dirinya sendiri
      5. Kenalilah Allah supaya kita tidak leka dibuai maksiat dengan syarat mesti ada ...

      Delete
  2. Shit just got real..! (sori carut pepagi yang hening nie)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Psychotic gay sodomizer gila muka kau,berhentilah merogol jubur lelaki ye

      Delete
    2. hahaha..gua sokong lu bro!

      Delete
    3. nak bisjut?

      Delete
    4. muke pedo la lahanat ni.die punye renungan tu ibarat gule2 sbb tu bdk2 je mangse gondol bengap ni..

      Delete
  3. hahaha talam !

    ReplyDelete
  4. 1ST LANCAU LU ORANG

    ReplyDelete
  5. USTAZ UMPORNO, SIAPA TAK KENAL. SUKA SUKI TUDUH ORANG ALJUBURI. HANG DUK LAYAN JUBOQ. NAK TARBIAH AGAMA KAT ORANG LAIN. MACAM PUNDEK!

    #Pemikiran Berahi Anonymous - BANkami

    ReplyDelete
    Replies
    1. Org utara pundek, ingat best la tu

      Delete
    2. Pling pundek kt utara org Kelantan la

      Delete
    3. Apepeje,puki belen utara sedap gak,sengau dari kelantan

      Delete
    4. Orang utara bajet best,padahal taik

      Delete
    5. org utagha bajet keriau je klu bercakap, bajet best..org kelantan bodoh, cakap mcm lidah pendek, lepak ngan geng2 kelate..
      hahahaha

      drpd org kl

      Delete
    6. yang start panggil al juburi tu mat sabu, org pas

      Delete
    7. kedah jgn kacaw...

      Delete
  6. Macai buta kote...ko 2 dok bwk ketiak najib ari2 tu yg bodoh tahap phd.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoi kelantan tak pahamlah kau cakap apa buta kote,tolong guna bahasa malaysia

      Delete
    2. aku rasa ko lg bodoh smpai xpaham apa orng atas ko ckp... aku rasa baik ko pegi skolah balik laa...

      Delete
    3. jom pegi sekolah

      Delete
    4. nak bisjut?

      Delete
  7. ini penemuan terkini abad ini. tahniah obefiend you just won 99 internet

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah, nah bijik kelentit nenek kau

      Delete
  8. Wtf undi pr haram? Obe patut jadi ustaz dan lebih layak.mari lobi obe jadi ustaz moslem liberal gay marriage compliant

    ReplyDelete
  9. obe pig ko pun kaki fap ptuih

    ReplyDelete
  10. Haha, terasa bijak sebentar selepas baca comment2 di atas ni.

    ReplyDelete
  11. Tiada manusia sempurna... nafsu itu adelah fitrah manusie. Ostad Merong Kencana hanya melaksanakan tugas beliau sebagai pendakwah agung dewasa ini di bumi Malaysia tercinta yang berada selamat sejahtera dibawah naungan panji panji kepimpinan terulung Dato Seri Najib Tun Abdul Razak. Teruskan usahamu Ostad Merong Kencana, kami senantiasa menyokong dirimu dari belakang.

    #KelabPeminatMariaOzawa

    ReplyDelete
    Replies
    1. sial la sarcastic, cakap direct la babi

      Delete
    2. cubaan obe menyamar anon diatas

      Delete
    3. konon-konon lawak sangat la dah tu buat ayat sarkastik,lame gila obe oii

      Delete
  12. apa yg dia 'likes' tuh??

    ReplyDelete
  13. setidak tidak nya ustaz ni tak minat GAY . Gay is for losers only . Hail Ustaz! Hail Ustaz ! Sig Sig heil !

    ReplyDelete
    Replies
    1. pesawat pejuang gay19 March 2013 09:50

      apa salah minat gay?kau nak kena bambu dengan kami ke?

      Delete
  14. sape2, tolong hack lagi sekali blog yang kononnya dah lebih dari 130juta page view ni..makin meroyan obe lepas kawin ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. diam la puki babi. pegi mampos

      Delete
    2. anon 19 March 2013 13:21 adalah cubaan Obe si babi yg di kasi oleh bininya sendiri kerane kuat cap~melan tengok selena gomez! tak caye cer bukak serius hot bnyak modal si babi ni cap~melan!

      Delete
  15. reaction formation- sigmund freud

    ReplyDelete
  16. asa akira tu siapa? :O

    ReplyDelete
  17. ini melambangkan penyonyot UMNO keseluruhan nye. mcm ni la. mcm ni la. bisjut cepat.

    ReplyDelete
  18. penyokong umno kaki sex...tu je kesimpulan nye..sekian...

    ReplyDelete
  19. ni semua konspirasi nak jatuhkan UMNO !

    ReplyDelete
  20. i am not a conspiracy theorist or whatever, but this kind of people with this kind of FB profile had always relate themselves with BN. i cannot help to wonder if they are truly what they call as "macai" BN/UMNO. instead. they could be people that supports the PR but using this way to tarnish BN reputation. after all, what kind of people would give "macai" like comment and not expecting people to check their profile. seems like it is planned ahead don't you think.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bapakko berok.thats what i think

      Delete
    2. Bapak Anonymous 23 March 2013 13:29 babi, that's what I think also

      Delete
  21. Obe gemok pedo anak haram. muka serupa babi. kahwin dengan beruk. kote kecik. suka lubang kunyit macam Brader Anuar Berahi. Malam2 obe cari lubang kunyit jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha sial la!

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails