Monday, 25 March 2013

Serius LOL - Wanita Membantu Mengabadikan Stereotaip Pemandu Wanita


Stereotaip!

Sexist....... but hey...... bukti empirikal disini!


Laporan asal Twitter Nadia Azlan

26 comments:

  1. dengar sini semua aku sekarang first

    ReplyDelete
    Replies
    1. first kepala bapak ko...

      Delete
    2. first jubo

      Delete
  2. Anuwar Ibrahim luar tabii
    sekian, terima kasih :)

    ReplyDelete
  3. kau 1st pn x dapat apa~~bodoh

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodoh macam bapak kau.

      Delete
    2. ko sibuk bising dia 1st buat apa?~~lagi bodoh

      Delete
    3. sumer bodoh

      Delete
    4. kepala babi bapak kau anjing

      Delete
  4. Twitter name yang super LMFAO. Nak buat tweethandle panjang sangat plak

    ReplyDelete
  5. nak hak sama rata dengan laki tapi parking nak laen2..
    wat the heck la

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni ko tubuh parti anti perempuan..

      Delete
    2. hihi..kelaka la u nih..

      Delete
  6. "Stop Lynas!" itu yang tertulis di pelekat keretanya.

    Bagi aku pula, "Stop Indiscriminate Parking".

    ReplyDelete
  7. Sekali driver dia laki2/sutun da... lempang laju2

    ReplyDelete
  8. haha..adoyai..cmne nk settle ni..dh bgi parking pn still lagi park cmni..stu level floor park pn x prnh ckup..>,< LOL

    ReplyDelete
  9. kereta aku...time ni period, nak g tukar pad

    ReplyDelete
  10. cam pundek punya betina. nak equal right tp still nk had ladies 1st , ni siap ada special parking plak. p iris klitoris pelisss...

    ReplyDelete
  11. najib takut bubar parlimen

    ReplyDelete
  12. logik orang malaysia komen blog....

    ReplyDelete
  13. obe punya perangai park suka mak bapak dia je

    ReplyDelete
  14. pompuan tu period + cirit

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails