Saturday, 30 March 2013

Serius WTF - Ini Ialah Fesyen! (15 Gambar)


WTF

Kami tak paham fesyen. Ini ridikeles!




Laporan asal Pleated Jeans

40 comments:

  1. Tolong! De raksasa!!

    ReplyDelete
  2. dalam dunia skg ni, banyak golongan cerdik pandai dan byk juga lagi golongan bodoh bangang.

    ReplyDelete
  3. Bet you just type "weird fashion" into Google and post all this shit on your blog. Another reason why straight guys should never talk fashion. Lol.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fak u la mak nyah..

      Delete
    2. I x payah susah2 fuck myself. Bapak you dah tolong buatkan untuk I malam tadi.

      Delete
    3. straight guy apanya...I ni gay yg amat sangat okay?
      Kadang2 jadi top tapi selalunya jadi bottom la...
      I sendiri pelik la dengan fesyen ni, memalukan gay saja la komen you.....ingat PLU macam kita ni, takder taste ke....? Fesyen pelik ni, bukan gays' type la...ni orang gila aje yg suker.....apa kata orang tu...mm...kepala bapak you la.

      Delete
    4. That's what I said just now. I bet this fella only search "weird fashion" on Google and post all these pictures here. Fashion is just like everything else; ade yang shit and ada yang bagus. And I'm NOT saying that these designs are good but judging the whole fashion industry by looking at a few designers' shitty work is like saying art sucks because modern arts look like shit. How about you try looking at the work of Elie Saab, Marchesa, Monique Lhuillier or McQueen ke? Do ur homework, or shut the fuck up.

      Delete
    5. actually i agreed w/ you.. most of the designs displayed are only concept.. you can watch Victoria Secret fashion show.. Sometimes they are using different concepts and out of the box..

      Delete
    6. orang yg same nak agree apenye nampak sngat forever alone gay boy xde org nak upkan tepakse la up sndiri mungkin die sontot lubang jubo die dgn tangan die sndiri puih..................................................................................................................................................................................................................................................................

      Delete
    7. forever alone guy pegi mampos ko la....pegi tgk porn pastu romen ngan lubang dinding... sukati ko jer nk cakap orang copy paste

      Delete
  4. ini fesyen ke eksyen?

    ReplyDelete
  5. they say everything has a reason but this is just effing insane! ROFLMAO

    ReplyDelete
  6. this is "omg kill it before it lays eggs!" fashion...

    ReplyDelete
  7. ape punyer kesengalan punyer fesyen daaaa...

    ReplyDelete
  8. R.I.P fashion

    ReplyDelete
  9. Haha. Boleh masuk The Hunger Games la mcm ni.

    ReplyDelete
  10. obe Freemason

    ReplyDelete
  11. i dunno whether to call these fashion or just plain attention whoring. well to me just plain trash walking on the catwalk. No, more like to art but not really art, i think it more F + art = Fart. But no, I think we should call it ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................( until Earth exploded)

    ReplyDelete
  12. bodoh si gemok obifiend...kelantafag!!

    ReplyDelete








































































































































































  13. deng....

















































































    deng!!!!

    ReplyDelete
  14. www.rumpailautlah.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. "Fashion is all about confidence" - Yoo jaesuk

    ReplyDelete
  16. Fesyen hebat ibarat 'hype' produk2 Apple...

    ReplyDelete
  17. Lady Gaga's fashion show~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails