Sunday, 24 June 2012

Serius Cool - Taktik : Casing Tahan Lasak Iphone (17 Gambar)


Nice

Permasalahan utama telefon iPhone 4 dan 4S ialah ianya terlalu mudah pecah. Kalau jatuh terus pecah seribu dan wallet pula pecah beratus untuk menggantikan apa yang pecah. Taktik ialah casing tahan lasak khas untuk iPhone4 dan 4S. Dari apa yang ku lihat walaupun ianya casing tahan lasak nilai estetika iPhone masih lagi diterapkan. Casing nampak kemas dan classy. Jika anda rasa rekaan dan nama casing ini agak familliar, ia adalah kerana ia direka oleh orang yang sama yang mereka casing jam untuk iPod Nano. Cool beans!








Laporan asal KickStarter

25 comments:

  1. oh ye gemok..ko buang je isi banner di atas.x serik ke kene hack.letak je blik gambr lama tenok berhelmet

    ReplyDelete
  2. sadis memng mahal
    RM 786!! da mcm beli 1 lagi smrt phone

    ReplyDelete
  3. Iphone jd tebal & besau..hau..hau..

    ReplyDelete
  4. mana nak beli ni? guwa nak 1.

    ReplyDelete
  5. iphone tak best... samsung galaxy android phone jugak best

    blog oh samsung galaxy s3 baru murah

    ReplyDelete
  6. memang mantap, hopefully harganya lebih murah nanti.hehehe

    ReplyDelete
  7. Kenapa tak buat casing Nokia 3310? Soheh kebal

    ReplyDelete
  8. napa tak update? ni mesti kes England kalah ni... haha

    ReplyDelete
  9. obe dapat interview amanz kat nst tak ajaaaak... patutla lama tak update blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. patutlah diam membisu jer BS ni

      Delete
    2. la,, sebab ni la BS ni x update

      Delete
  10. i do want.tp nk kena beli iphone dulu la

    http://zarifshop.lot.my/

    ReplyDelete
  11. Dah macam cross over gshock + iphone

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails