Sunday, 10 June 2012

Serius Cool - Kabin Persendirian A380 Singapore Airlines (10 Gambar)



Mother of god!'


Damn SIA. Ini memang terlalu winning. Untuk kabin kelas pertama SIA kini menawarkan kabin persendirian untuk perjalanan dari Singapura ke New York. Kabin ini dilengkapi kerusi yang boleh diubah menjadi katil, skrin 23 inci dan paling penting privasi sepanjang perjalanan. Untuk menikmati kemewahan ini anda perlu membayar USD 15 750 untuk perjalanan dua hala. Expensive but insanely awesome.







Laporan asal SIA

20 comments:

  1. wah, memang best.tapi harga pasti mahal sgt2

    ReplyDelete
    Replies
    1. harga ada tulis kat atas. Sekarang ni kau pasti ke tak pasti...?

      Delete
    2. Aku pun confius dengan orang yang jenis tak baca tapi masuk-masuk terus tengok gambar lepas tu tanya soalan yang dah dijawab.

      Delete
    3. ader ke org tanye soalan? jus ckap jer harga mest mahal =,=''

      Delete
    4. walaupun x ad tnda soal tp dia tulis mcm tnya soalan...
      sptutnya "harga mahal2 sgt2" shj bru btul

      Delete
  2. MOTHER OF GOD??? KO CHRISTIAN KE OBEPIG!!!

    ReplyDelete
  3. bestnya kalau awek tu dodoikan masa nk tidur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye..dgn lagu kebangsaan Singapore. lol..

      Delete
  4. wah! adakah harga temasuk pramugari sorang? hu..hu...klu yes..malam ni gak booking online!!!1

    ReplyDelete
  5. best untuk jalan jauh
    http://gitarmalaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. MAS pun bleh buat kot, sbb A380 MAS ada 8 penumpang firat class saja

    ReplyDelete
  7. xpaaa...bilik lain2, tp kalu crash down nnti, suma mati sama2

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails