Tuesday, 17 April 2012

Serius Kreatif - Seni Dari Peta Subway Bandar Utama Dunia (6 Gambar)


Sweeet!

Setiap bandaraya moden harus mempunyai sistem pengangkutan awam massa yang berkualiti. Setiap satunya menjadi tulang belakang, jika mereka lumpuh matilah juga kota tersebut. Dibawah ialah poster menarik rekaan Cayla Ferari dan John Breznicky yang diberina nama Lineposter. Siapa sangka peta sistem subway pun boleh menjadi art. Dibawah kami paparkan 6 Lineposter untuk bandraya Paris, Moscow, Barcelona. London, Sydney dan Kuala Lumpur

Ye..... poster untuk Kuala Lumpur itu aku yang reka. Sila jangan butthurt #LULZ






Laporan asal Designtaxi

11 comments:

  1. sangat accurate KL nye map, sangat tak teratur link LRT putra monorel, macam xnak bagi orang naik

    ReplyDelete
  2. Buang masa aku jer browse ke bawah tengah tenet lagging camnih. Ptuihhhhhhhhhh......

    ReplyDelete
  3. hahahaha.. fuck kuala lumpur tu mmg klaka.. hahaha

    ReplyDelete
  4. moscow paling teratur aq tgk, wakakakak

    ReplyDelete
  5. kau pi dok negara lain la obe. pala hotak ka bangang

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails