Tuesday, 17 April 2012

Serius WTF - Lelaki Guna Bayi Jadi Meja Seterika

Bodoh!

Elliott Moore (43) ialah contoh lelaki kejam ataupun manusia mendak tahap mahadewa Kaio. Baru-baru ini beliau dijatuhkan hukuman penjara 12 tahun kerana didapati bersalah menggunakan badan seorang bayi berumur 18 bulan sebagai meja seterika. Mengikut laporan Rockford News, Iliniois - Elliot melakukan kesalahan ini pada tahun 2010. Pada ketika itu beliau bekerja sebagai babysitter. Elliot mengaku menggunakan belakang bayi yang dijaganya sebagai meja seterika kerana malas bergerak. Bayi yang sedang tidur pada pangkuannya terus ditransformasikan menjadi meja seterika segera. Akibatnya bayi tersebut melecur. Ibu si bayi hanya menyedari kecederaan anaknya ketika menukar lampinnya. Beliau terus menghantar bayi ke Rockford Memorial Hospital dan melaporkan kejadian kepada pihak polis.

Janganlah kreatif sangat bro. Kalau ye pun tak nak bangunkan bayi yang sedang dipegang janganlah sampai cari jalan mudah tahap BENDUL. Damn! Dayyum!



Laporan asal RRStar

13 comments:

  1. Replies
    1. 1st la babab!! aduuuui.. obe xgitau ko ke??

      Delete
    2. pehal pulak Obe bagitau?
      Ingat peraturan blog ni ke?

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Mohon guna belakang mamat ni buat goreng daging burger ..

    ReplyDelete
  4. mcm mane mak die bole percaya muke gini jage baby die?

    ReplyDelete
  5. Yang pergi bagi org gila jaga anak ko tu knapa???

    ReplyDelete
  6. malas tahap gaban datang lagi~

    ReplyDelete
  7. Klo anak sendiri, confirm dia xkan buat. Apakan daya, ini cuma anak orang lain.

    ReplyDelete
  8. muka x leh blah demmmmmm

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails