Wednesday, 18 April 2012

Serius Cool - C'Seed 201 : HDTV 201 Inci Boleh Lipat (11 Gambar)


Like A boss

Anatara benda yang best di Malaysia ialah makan di mamak sambil layan bola di skrin gergasi. Fenomena ini aku perasan sudah bermula sejak Piala Dunia 2002. Setiap penggila bola ada port mereka sendiri untuk layan bola pada skrin gergasi. Jika anda mahu skrin gergasi yang lebih awesome aku cadangkan korang beli C'Seed 201. Ianya HDTV LED sebesar 201 inci yang boleh dilipat apabila tidak digunakan. Ianya juga direka sebagai HDTV tyang boleh diletakkan diluar kerana kalis air. Sebanyak 7 skrin LED akan terbuka dan menjadi sebuah skrin LED gergasi apabila dikeluarkan dari simpanan. Ketinggian skrin juga boleh diubah secukup rasa.Jika berminat sila bayar USD 810 000.

Now waiting for mamak memasang benda ini sebelum Euro 2012. Harga segelas Teh Ais mungkin RM30 untuk cover kos pemasangan C'Seed 201 ini. HAHA

in b4 "layan RedTube mesti enjoice ini!"






Laporan asal CSeed

8 comments:

  1. macam gampang nya harga,baik tengok pakai projektor

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. mati area mane bhai ?? jenuh google maps tak jumpe~

      Delete
    2. oh, mati di filipina~ sudah jumpa~ XD

      Delete
    3. korokmu la 1st.. p jahnoooom!!

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. ni bkn barney stinson pnye tv?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails