Friday, 20 April 2012

Serius - "Justin Bieber" Ditahan Atas Kesalahan Pedofilia


Halt Press!

Justin Bieber ditahan oleh pihak polis atas kesalahan pedofilia. Well it is not really Justin Bieber tetapi seorang lelaki yang menyamar menjadi beliau. Lee Moir (34) ditahan kerana meminta seorang gadis 12 tahun menghantar video dan gambar lucah.Gadis 12 tahun tersebut menghantar bahan lucah tersebut kepada beliau kerana percaya Lee Moir ialah Justin Bieber sebenar. Lee menyamar menjadi Bieber di dalam laman social Facebook. Setelah berjaya mendapat fapping material PEDO beliau, Lee Mori melakukan kesalahan besar dengan cuba memeras ugut budak 12 tahun tersebut. Beliau mengancam akan menyebarkan bahan lucah bawah umur tersebut kepada umum jika si gadis gagal memberikan beliau wang. Lucky for the kid dia terus memberitahu ibu bapa beliau dan pihak polis Toronto meletakkan perangkap

Seorang pegawai polis menyamar menjadi seorang gadis 14 tahun dan menghubungi Lee Moir. Pegawai polis yang menyamar kemudian memujuk Lee untuk bersua muka. Bila Lee muncul beliau terus ditahan. Ha ha ha! PWNED! .Lee kini meringkuk didalam penjara sementara menunggu dirinya dihadapkan ke mahkamah. Beliau berhadapan hukuman pejara 30 tahun atas kesalahan memiliki bahan lucah bawah umur, menjalinkan hubungan dengan gadis bawah umur dan memeras ugut.

Polis Kanada percaya Lee berjaya menipu Belieber dari USA, Perancis. Australia dan Filipina bahawa dia Justin Bieber sebenar bedasarkan bahan bukti yang mereka perolehi dari komputer milik beliau.

Have fun in jail Lee Moir. Remember.. don't drop the soap. In other note Beliebers memang bodoh!




Laporan asal Hollywood Gossip

23 comments:

  1. I used to be a podophile until I took a Justin to my Bieber

    ReplyDelete
  2. knapa mesti bieber..knpa bkan Zac Efron atau Mat Haron Mustapha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko lupa, epic pedophile kat Malaysia ni adalah MAMAT EXIST

      Muka maintain jambu dan muda sekalipun usia dah dekat 40. Nyanyi lagu leleh terus awek sangkut

      Delete
  3. kalau Bibir betul2 pun...memang budak pompuan hantar gambar bogel kat dia ke...? Maakk aii..

    ReplyDelete
  4. haha..lawak je ..nape tak letak leman ke, pak usop seberang jalan ke

    http://spudinpunya.blogspot.com/2012/04/entri-aku-kena-cilok.html

    ReplyDelete
  5. Tajuk dah macam harian metro da..
    lepas baca ayat pertama jadi malas da aku nak baca..

    ReplyDelete
  6. ana mohon jgn main2 dgn justin bieber kerana ana juga pernah hantar gambar bogel ana kepadanya

    blog oh bogel

    ReplyDelete
    Replies
    1. ana mohon anta mintak balik gambar anta sebab ana takut kalau gambar bogel anta tersebar, habis satu dunia kena epidemic muntah hijau...

      Delete
  7. xda iklan pelaburan ke hari ni.dah insaf

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulunya brad pitt, tetapi semua dh meninggal..

      Delete
    2. Jangan hairan ikan bilis. Si faiz ni memang tolol tak ada timbang taranya lagi.

      Delete
  8. gila kn mamat ni
    leh pulak gun artis nyer profile
    =)

    ~follow you :salam perkenalan~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai eLee...saya ramli, yg iklan menYu tu..

      Delete
  9. thanks god~ i am ehpebo....oh wait...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails