Tuesday, 24 April 2012

Serius Cool - Misool Eco Resort Indonesia (10 gambar)


My oh my!

Sejak bernikah dengan Miss Mean aku menjadi seorang Beach Bum. Miss Mean seorang beach bunny dan beliau sering ajak aku pergi holiday and get away dari blogging. Masalahnya setiap tempat yang kami pergi ada WIFI dan aku bekerja walaupun ketika becuto. Misool Eco Resort ialah sebuah pusat peranginan yang mungkin harus aku pergi untuk melarikan diri dari pencemaran dunia dan masalah kerja. Ianya terletak di Raja Ampat Indonesia, berhampiran Papua New Guinea dan ini memastikan ianya jauh dari tamadun manusia. Di sini tiada Wifi, TV maupun telefon. Didalam bilik hanya ada tempat berehat untuk anda chill dan melupakan dunia. Misool Eco Resort juga sebuah pusat peranginan mesra alam. Setiap chalet dibina dari kayu yang hanyut (drift wood) dan tidak ditebang. Sistem kumbahannya juga ditapis bagi memastikan persekitaran resort tidak tercemar.

Anda boleh menyelam bersama jerung, ikan pari gergasi dan penyu straight dari verandah chalet anda. Pada satu-satu masa jumlah tetamu dihadkan kepada 40 orang sahaja untuk memastikan ketenteraman dijaga. Harga penginapan bermula dari EURO 2000 seorang untuk 7 hari 6 malam. Sounds like a good place. Kena simpan duit sekarang dan ajak Miss Mean pergi sini untuk first year anniversary kahwin! Huzzah!







Laporan asal TripAdvisor

26 comments:

  1. Replies
    1. Loser la ko nih...delete jer la komen xmalu tu...

      Delete
    2. kemaluan kau ni sama dgn berahim ali dok tibai gambar anwar pakai rotan kat sini

      Delete
    3. apakah kau membuka youporn terlebih dahulu sebelum menaip captcha. apakah

      Delete
  2. beach bunny adalah sgt chummillllllllll
    ()()
    ( ^o^ )

    ReplyDelete
  3. ahh....my precious..mekacih majin buu

    ReplyDelete
  4. mmg cantik :) sesuai utk honeymooners

    ReplyDelete
  5. best nyerrrrr... tq obe.. at least bleh plan dr skrg utk hanimun!

    ReplyDelete
  6. obe i think if nak pergi for first anniversary kena book dari sekarang kut...

    ReplyDelete
  7. "aku bekerja walaupun ketika becuto"
    kau mencarut ke Obe?

    ReplyDelete
  8. hari ni tak da ke nak ceramah..kan idonian byk yg liberal lbh2 lg kat pantai bali.. atheists kat sana wow dah lah melambak kuat lagi tu dow..

    ReplyDelete
  9. the best place to fap in universe..obe why bercuto?do yu mean baeruto?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails