Wednesday, 18 April 2012

Serius Cool - Katil Kereta Kuda Untuk Putera Puteri Comel (9 Gambar)


Pamper...

Adakah anda menatang anak anda seperti mintak RON97 yang penuh? Adakah nama panggilan anak kamu puteri atau putera? Adakah anda mahu manjakan mereka hingga tahap melampau? Apa lagi! Belilah set katil kereta kuda untuk mereka. Setiap satunya custom made dan dijual pada harga diantara USD 20 0000 hingga 45 0000 setiap satu. Seswai untuk mak bapak yang got nothing better to do. Ianya dibuat oleh syarikat Posh Tots yang berpengakalan di Amerika Syarikat






Laporan asal Posh Tots


11 comments:

  1. oyeah oyeah oyeah oyeah oyeah oyeah oyeah oyeah oyeah oyeah oyeah oyeah oyeah oyeah oyeah oyeah
    1st

    ReplyDelete
  2. aduh..serius..lawanya..berkenan sgt..but i've got better thing to do.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. sucikan dosa dengan menyembah tuhan yahweh...dan banyakkan FAP...

      Delete
    2. TUHAN YAHWEH ko kena capitalize jg, bukan stakat FAP..ni mesti tak habis mengaji..kesian Jew sorg ni..

      Delete
  4. sejak obe kawin hati dah lembut cari barang budak2

    ReplyDelete
  5. tp ppl love their children smpi anak nak tunang pun sanggup support setengah juta akan beli la bende cam ni...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails