Wednesday, 25 April 2012

Serius WTF - Saman Hospital Kerana Dikhatankan


Bodoh!

Dean Cochrun (28) ialah seorang banduan dari South Dakota USA. Beliau kini meringkuk didalam penjara atas kesalahan menculik.Mungkin sudah bosan lepak dalam penjara Dean ingin menyaman Sioux Valley Hospital sebanyak USD 1000. Beliau juga mahu kulup beliau dikembalikan semula menggunakan pembedahan plastik. Menurut Dean saman beliau adalah justified kerana ibunya ditipu oleh doktor yang mengatakan bersunat itu bagus. Dean percaya sebab mengapa prestasi dan nafus seksnya lemah sekarang adalah kerana beliau disunatkan tanpa kebenaran. Yep no shit. Orang macam ini pun wujud dimuka bumi? Dayyum!

Aku tak percaya bahawa bersunat akan melemahkan nafsu syahwat. Berapa juta MELEIS didunia ini yang mempunyai ramai anak? Semuanya bertenaga sahaja.

in b4 "Ini satu lagi konspirasi MASON untuk membuatkan umat Islam takut untuk bersunat!"



Laporan asal FoxNews

11 comments:

  1. Kena sunat pun marah ke? Ingatkan suka, dah bleh kawen ngan solat saf depan.. wakaka!!

    ReplyDelete
  2. Hahaha.. Aku jer 12 org adik beradik.. Kau ader?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku takder 12 bradik... tpi ade 17 adik-bradik, sorg dh mniggal. bapak aku champion di daerah aku...

      Delete
    2. huh~ turn ko nk jadi champion bila pulak ??

      Delete
  3. hahaha~ dia tak tengok pak2 arab ni~ kena kasi dia tinggal kat saudi ke tinggal dgn org2 melayu pon OK jugak~ tgk siapa lagi power, yg sunat ke yg tak sunat~ hahaha~

    ReplyDelete
  4. sunat lagi bagus,elak byk pnyakit!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails