Thursday, 19 April 2012

Serius LOL - Penyamaran Keluar Penjara Paling LOL


Hahahaha!



Ronaldo Silva (39) ialah seorang banduan yang dipenjara di Penedo Prison , Brazil sementara menanti dihadapkan ke mahkamah atas kesalahan mengedar dadah. Beliau berjaya melarikan diri dari penjara setelah menyamar menjadi seorang wanita. Ronaldo menyuruh isteri beliau untuk menyeludup masuk baju, pakaian dalam, kasut tinggi, pewarna kuku dan rambut palsu untuk digunakan beliau. Yang menariknya taktik beliau berjaya mempedayakan pegawai penjara. Walaubagaimanapun beliau ditahan sejam kemudian oleh seorang Polis yang meragui tindak tanduknya. Menurut laporan media Ronaldo yang tidak biasa berjalan dengan tumit tinggi dan berjalan terhoyong hayang. Melihat keanehan ini si Polis menahan beliau dan terkejut apabila mendapati beliau seorang lelaki

Note to self........ lain kali jangan pakai high heels!






Laporan asal NyDailyNews

42 comments:

  1. Replies
    1. komen poyo je....cam haram..

      Delete
    2. nama poyo je yahudi....cam haram...

      JEWS DID WTC

      Delete
    3. nama je islam...tapi minum arak...cam haram....memang haram la bodo...

      Delete
    4. Sicher ni adalah singkatan bagi Sicherheitspolizei yakni unit khas tentera Nazi.

      Unit ini bertindak menjaga keselamatan bandar Berlin daripada yahudi-yahudi keparat.

      Kau adalah sasaran aku, Yahudi. Aku akan masukkan kau dan makbapak kau dalam oven. Itulah balasan yang setimpal kerana merosakkan ekonomi Jerman.

      Delete
    5. Aku benci betul lah dgn yahudi sorang ni. Hishhhhhh! Kalau aku jumpa kau kt luar, aku libas kau babi!

      Delete
    6. apa motif gaduh pun? kalah menang bukan dapat apa pun. waste you time la

      Delete
  2. Klo dia pakai sandal, gerenti dah berjaya keluar. Taktik dah cantik, tool jer yang bikin kantoi.......Huhuhu.

    ReplyDelete
  3. hahaha! penyamaran yg failed!

    ReplyDelete
  4. muka buruk macam nie pun pegawai penjara penjara tu percaya hahhahaahhh...............langsung tak mcm pempuan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuh la aku pn pelik. hahahahahaha

      Delete
  5. Replies
    1. Buat pertama kalinya aku setuju dengan Prince of Noob

      Delete
  6. Cis muka cmni pun leh ckp pompuan.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko tak paham ke apa comment dia?

      "Cis muka cmni pun leh ckp pmpuan"

      Kalau pembaca tersebut menjelaskan bahawa penyamaran seperti perempuan ini tidak menjadi, maksudnya kelelakiannya terserlah

      MAKA:

      Mustahil bagi seseorang itu untuk mengefap kepada gambar orang yang bukan perempuan, jauh lagi daripada keseksian yang serasi dengan kefappable-an. Ia disokong dengan kemungkinan p<0.05

      Jawapannya = tidak

      Delete
    2. SALAH! bartlett sphericity menunjukkan statistik itu tidak significant kerna p menghampiri 1 apabila lelaki fap kpd gamba yg seakan perempuan, malah lebih dr o.o5 apbla seseorg itu gay ie p<0.05~0.1

      Delete
    3. E / m = c2 = (299,792,458 m/s)2 = 89,875,517,873,681,764 J/kg (≈9.0 × 1016 joules per kilogram

      Delete
    4. KO yg fap pstu nak cari geng kan? aku tahu.. budget lu yahudi lu pawer fizik.. butree

      Delete
  7. Smells like someone FAPPED....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak penat ke jadi kepoh? dah la tak lawak

      Delete
    2. Ko ni dah nak sama macam Prince of Noob. Komen cam haram

      Delete
    3. Aku sokong kau Sicher! Aku benci yahudi sial ni! Damn!

      Delete
  8. seruisssss LOL...
    http://adf.ly/7a28H

    ReplyDelete
  9. everybody lets fap 2gethaa!!..

    ReplyDelete
  10. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. @global product~ please, there is no such thing called investment when you can actually earn STABLE income as you just said~

      oi penipu~ stop boleh ?? nk buat g tempat lain~ pegi mati dengan kau punye pelaburan~ :p

      Delete
  11. hahahahaha. tak boleh terimaaa. lawakk.

    ReplyDelete
  12. muka xleh blah
    http://gitarmalaya.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails