Thursday, 19 April 2012

Serius Hot - Awek PC Fair Russia (15 Gambar)


Terbaik!

So awek PC Fair Malaysia tidak cukup hot? Mari lihat awek PC Fair di Russia pula!









Laporan asal English Russia

33 comments:

  1. Replies
    1. bukak la mata besar sket

      oh ye, ko tu chinese. takbleh buat cemtu

      Delete
    2. gmbr no3 adele kalau da kurus

      Delete
  2. Replies
    1. Yep. Aku rasa gambar kat atas tu campur antara Electronics/Games Fair dengan Auto Fair.

      Anyways, gadis booth dalam kedua-dua event pakai lebih kurang sama aje.

      Delete
    2. orr besungguh tgk gamba tino tehhhh

      Delete
    3. hang bapok sial

      Delete
  3. Replies
    1. Aku nak semua. Ko duk tepi. Fap jer dari jauh. Boleh ? Ahaks.

      Delete
  4. buduh....mende ni...???? UNFAPABLE!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. IN SOVIET RUSSIA, FAPPABLE.

      Delete
    2. Gay je yg FAP tengok gambar2 ni....aku FAP sambil tgok gambar OBE pakai helmet kat atas tu...ini baru lah lelaki sejati.....

      Delete
    3. Weh babi asal kau nyemak kat blog ni hah? sial tol punye yahudi.

      Delete
  5. in soviet russia girls fap on you

    blog oh fap

    ReplyDelete
  6. Ini semua dakyah illuminati

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. dan kau mak segala beruk wahai beruk betina..

      Delete
    2. dan kau ikan iblis bermain2 dlubang dubur.. sila shadap and enjoice the dubur..

      Delete
  8. aku xnk yg terlampau seksi...cukup yg pegang racket badminton tu pn da seksi bg aku...

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. faiz ko memang anak zaman jahanam..muka cipap..sial..kecik2 dh gatal...lancau

      Delete
  10. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bodoh la engkau, dah masuk berita dah ramai org kene tipu. Tanah xdapat duit hangus, sudah2 la ko menipu makan duit haram. OBE delete comment die tu

      Delete
  11. mcm ni la bru semangat nk g pc fair

    ReplyDelete
  12. perempuan: alat eksploitasi. semua benda guna perempuan jadi model hatta jual tayar kereta pun.

    cantik is undeniable.

    ReplyDelete
  13. Ait... mcm terlihat kelibat Sharapova tu kan?... asal dari awek PC Fair je rupernyer

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails