Monday, 23 April 2012

Serius Cool - TRONVEL : Bila Tron Dan Adiwira Marvel Bergabung (8 Gambar)


Awesome!

Tahukah anda syarikat komik MARVEL kini dimiliki oleh Disney? Disney membeli Marvel dan katalog 5000 watak komiknya pada harga USD 4 Billion pada tahun 2009. Tron pula dimiliki oleh Disney. Apa terjadi jika Tron dan Marvel bergabung? You get Tronvel!







Laporan asal PhotoMart

14 comments:

  1. bila nak pru13 ni..letih nya menunggu..ptptn bila g nak mansuh..keta import bila nk turun harga..skrg kan dah ada kereta global perv, buat lah open market..jahanam aku blm mampu beli keta lagi..puihkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni luahan hati ke apa nih noharooooommm

      Delete
    2. noob..ni pencetus minda! globally speaking Msia mengamalkan sstgh sistem yg tidak memihak rakyat..aku nak beli audi A4 sbb sama harga dgn Inspira..tpi sbb cukai Msia (130% atau lbh)..audi A4 terlalu mahal..puihkk..terpaksa aku guna basikal je skrg..dulu bapak aku pun guna basikal p keja..sedey tau terkenang kehidupan org tua dulu..

      Delete
    3. kalau keta murah pun loan lom tentu lepas,sekarang ni zaman loan susah nak lepas.

      Delete
  2. perghhh cool...marvel female lagi nak nampak elegen dan seksi...haha

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Hulk - 1st day sampai - dah pecahkan disk sendiri .. so tak sempat nak suite - up.. dah mati .. sorry

      Delete
  4. Ghost Rider sgt matching dgn konsep Tron..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails