Wednesday, 18 April 2012

Serius Cool - Gambar Sekitar Perayaan 100 Tahun Hari Jadi Kim Jong Il (11 Gambar)


Long Live Dear Leader

Perayaan peringkat kebangsaan menyambut ulang tahun ke 100 Kim Jong Il diadakan di Pyongyang semalam. Berpuluh ribu warga Korea Utara menunjukkan kesetiaan dan kesyukuran terhadap kerajaan pimpinan Kim Jong Un dengan menyertai temasya hebat ini. Kim Jong Il disembah bagaikan seorang dewa ketika hayatnya dan dari gambar dibawah nyata sekali walaupun sudah mampos beliau masih mempunyai banyak fenbois dan fengirls. Sambutan ulang tahun ini mengalami sedikit kecacatan apabila satelit buatan Korea Utara meletus 80 saat selepas dilancarkan. Ia sepatutnya menjadi simbol keabadian Kim Jong Il, Bapa Korea Utara. Oh well back to the drawing board!

Kan bagus kalau rakyat Malaysia macam orang Korea Utara. Tiada perbalahan. Tiada pihak yang sanggup mengeji kerajaan pimpinan Dato Seri 1Najib. Tiada orang memaki Ummi 1Malaysia Dr Datin Paduka Rosmah. Ini contoh rakyat pandai bersyukur dan mengingati pengorbanan bapa negara mereka. Sedar untung.. Ini tidak. Asik dan bangkang. Diharap sistem totalitarian Korea Utara dapat kita ambil pakai. Dah bosan asik import K-POP. Time for K-POL .. korea Politics!

#Sarcasm







Laporan asal IBTimes

24 comments:

  1. Replies
    1. Lets Fap Together with me...FAP FAP FAP!!!

      Delete
  2. Kalau aku join parade ada beri makan tak? Heheheheeh.

    Fkin Koreans, bagi lah rakyat mkan dari buat parade bodo2 mcm ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau ni makan jer tahu sbb tu gemok. ko ni pegi duk US lah join obese disana

      Delete
  3. Dey ni Kim Il Sung punya birthday la. Bukan Kim Jong Il. Kim Jong Il yg baru mati bulan 12 tu. #epicfail


    Kim Il Sung Mansei! Kim Il Sung Mansei! Kim Il Sung Mansei!

    ReplyDelete
    Replies
    1. diam lah kau. bajet jambu amik muka sendiri pastu wat duckface.

      Delete
    2. duckface ??? yerrrr~~~~~ gile geli~ najis najis~ samak my eyes~

      Delete
    3. ptuihhhhh! bangang punya budak. dah terang sebut ulang tahun ke100 kim jong il. dia mati ke idup ke, sukati la nak sambut besday. bodoh tak bertempat! duckface!

      Delete
  4. Kim Il Sung, bukan Kim Jong-il.

    Though if you actually think about it, Kim Jong-il was proclaimed the 'reincarnation' of his father....

    ReplyDelete
  5. ana mohon jgn kaitkan dgn perdana menteri rosmah mansor serta suaminya najib razak

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau buat birthday bang jib dgn kah mah, confirm bala menimpa kita!

      Delete
    2. Birthday ah jib gor dan rosey dah banyak kali buat. takde bala pun.

      ada gunshow pulak tu. awesome siot, rugi tak pegi

      Delete
  6. Kalau buat camni untuk besday Tuk Guru pun sedak gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita ada Tan Sri Teh, jangan lupa. Ooooooo ooooo ooooo Tan Sri Teh

      Living Legend

      Delete
  7. Ini Semua Iluminati...fap fap fap

    ReplyDelete
  8. Dato Seri Najib dan Puan Seri Rosmah lg awesome! Sanjungilah pemimpin kita!

    ReplyDelete
  9. Hahaha...kaki mengampu je lebih ko ni obe..ko budget najib bleh bg kemewahan n kebahagiaan kt ko..??hahaha..ko n pemimpin umno and pengikut umno yang lain sume same bangang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko nak tak boleh detect sarcasm. kepala keghaih macam batu

      tak ingat ye, party sempena 100 hari pemerintahan PR kat selangor. ada bitches & hoes woot

      Delete
    2. mungkin die pendatang baru kat sini..

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails