Monday, 16 April 2012

Serius Shit - Meja Foosball Mewah Untuk Orang Kaya Lupa Asal Usul (8 Gambar)


Kalau dah kaya beli je la sepam.

Tahukah anda Dr Bong, co founder Blogserius seorang penggila FOOSBALL. Dulu zaman aku masih bujang terlajak kerap jugak teman Dr Bong main foosball dengan teman-teman sekolej. Memang ada dalam perancangan kitorang nak beli meja foosball dan letak di rumah so that kami tak perlu sewa meja per game. Malangnya tak tahu pula kami dimana nak beli meja foosball. SIGH

Di Itali , Cristallino Gold Football Table dijual kepada mereka yang kaya dan sudah lupa asal usul. Meja yang diperbuat dari kaca kristal, aluminium, nickel dan emas tulin ini pastinya dibuat untuk golongan yang kaya tapi tak tahu nak buat apa dengan duit. Hanya sebanyak 50 unit meja foosball mewah ini akan dijual. Harga tidak diberitahu lagi tetapi apa yang pasti hanya mampu anda miliki jika anda menabung sejak kecil seperti Ibu 1Malaysia Dr Datin Paduka Rosmah Cerdas







Lapopran asal Extravaganzi

11 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. delete? aku tau ko tulis ape.. haha..

      Delete
  2. Woahhhhhhhhhhhhhhhhhh.........Nice. But sayang plak nak main kat atas tue. Cantik sangat. Calar plak nanti. Buat hiasan, bolehlah. Wakakakaka.

    ReplyDelete
  3. bik cerdas boley la beli menatang ni

    ReplyDelete
  4. Ibu 1Malaysia Dr Datin Paduka Rosmah Cerdas
    ayt cam haremm

    ReplyDelete
  5. kt mana nk beli table? rasanye kat timesquare ader satu kedai yg jual pool table n foosball table. tingkat 7 x silap

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails