Thursday, 26 April 2012

Serius Cool - SUB G1 : Kereta Roda Tiga Yang Sporty (12 Gambar)


Bukan Mr Bean

Sub G1 ialah sebuah kereta beroda tiga yang diperkasan dengan sebuah enjin motor 1000 cc dengan 135 kuasa kuda. Mungkin tidak nampak impresif tetapi dengan berat hanya 330 kilogram Sub G1 mampu merempit dengan selesa diatas jalan raya. Jadi berapakah yang harus anda bayar untuk memilki kereta roda tiga yang unik ini? How about USD 85 000 sebuah. Yep. Anda ingatkan Proton dan Perodua aje ke pandai letak harga tak berpatutan pada kereta buatan mereka? HAHAHA. Hanya sebanyak 25 Sub G1 akan dihasilkan. Kalau rasa ada duit lebih dan kereta 3 roda Mr Bean tidak memuhi citarasa anda, Sub G1 ialah the next best thing. Or is it?







Laporan asal Sub


11 comments:

  1. Replies
    1. 1st rupanya.... 1st time ni.... hahahha!!

      Delete
    2. tahniah...leh lah dik non cerita sekampung

      Delete
  2. ni kalu bawak kat kl time musim ujan kena bawak gayong & payung sambil bwak keta nih

    ReplyDelete
  3. harga kereta lain2 pn lebih kurang gak murah mcm proton dan perodua, tp cukai nak masuk sini yg jadi mahal.

    ReplyDelete
  4. tanya ustaz azhar idrus sebelum beli.takut benda ni haram guna dna babi secara tersembunyi.agent iluminatus dapat dikesan.walahualam

    ReplyDelete
  5. xleh lawan la kelajuan n aerodinamik benda ni. Tapi anak tempatan pun leh buat motor roda tiga fibre glass.
    Dah ada atas jalan lagi.
    layan kat http://sasidecar.blogspot.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails