Thursday, 19 April 2012

Serius LOL - Heavy Metal Ala Kampung


Pergh!

Drum kit paling power dan autentik dalam sejarah Heavy Metal!

Thanks @Syvzwvn for the tip



55 comments:

  1. Replies
    1. mesti kau ni sound engineer...

      blog oh sound

      Delete
    2. oh noob kau mmg dungu bersama beruk2 tua..ni potrait anak branak ke atas ni..cantik

      Delete
  2. Replies
    1. ko tau tak ni tmpat najib?!!.. KO TAUU TAAAK!!..

      Delete
  3. oh yeah!! oh yeah!! oh yeah!! oh yeah!! oh yeah!! oh yeah!! oh yeah!! oh yeah!! oh yeah!! oh yeah!!

    ReplyDelete
  4. tmpat ke-2.. 2 is better than 1.. atas aku forever alone in the dark.. huaktuik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko diam leh tak.. ko paham tak ni?? diam diam D I A M..

      Delete
    2. pandai pun senyap dan menghormati tuan2 beruk yg ohsem..kolah pencacai yg loyal..syabbas

      Delete
    3. CUKUP SUDAH SEMUA TU..biar aku jd org kanan abg jib skrg..ko dah tua nak mamposs..pencen jer lah..

      Delete
    4. step my deadbadi 1st.. slagi rosmah x mampos slagi tu aku bsama najib..

      Delete
    5. ??

      ahh sweet couple..kpd beruk tua dan beruk betina..bila nak dapat anak

      Delete
  5. Nak jadi Hetfield la konon

    DUM DAK GEDEBAK DUM DUM DUGDUGDUGDUGDUGDUGDUG GEDUM

    TSSSSSS (cymbal)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape butuh nye hetfield main drum??? ko bangang ke ape???

      Delete
    2. Selain Hetfield, Mamt Exists juga adalah seorang pemain drum yang handal, dan dia dari Malaysia. Dia main begini:

      BUK BAK GEDEBUK GEDEBAK DUHS DUHS TING TING BEDEBUMBUMBUM TSSSSSSSSSSS

      Delete
  6. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sembang juta-juta tapi pakai hosting free. tadak gaya orang juta-juta pon

      sembang pasal investment tapi nak invest beli hosting pon tak berani. nak upah orang buat website pon tak berani.

      choih!

      Delete
    2. Orang berniaga kena pandai berjimat... sebab tu aku kaya, kau miskin...

      dah lah miskin lagak macam org kaya, spend sana sini macam cop duit.

      dalam blog tu, webhosting pun aku buat.

      Dah lah kau ni bengap takde otak, nak beranak kan duit pun tak reti... sebab tu ka layan baca sampai habis juga blog aku tu... sebab nak tahu how to make money online, bcoz u don't know.

      kah kah kah

      Delete
    3. mana ada orang kaya menempek iklan kat blog orang..peri invest kat advertising company la

      Delete
    4. iklan kat google n facebook la..baru nampak gaya seorang pelabur hebat...ni iklan kat komen...cam harem...

      Delete
    5. kau ni biar betul. Nak suruh orang masuk tunggang langgang maki orang. Ni teknik meniaga apa punya gaya ni?? Mampos orang nak ikut skim kau tu.

      Delete
    6. @orang akaun
      dia tak tau business~ dah la, jangan kacau dia, biar dia syok sorang2~ sohai, kalau dah kaya buat apa nak berjimat, tau apa yang perlu & apa kehendak sudahlah~ dalam blog sembang investment, memang kantoi bodoh investment dia ada "STABLE income"~

      banyak lagi kebodohan dia, tapi aku tak nak cakap, aku tak nak dia improve~ kang dia jadi penipu bijak, orang lain susah~

      Delete
  7. somehow aku dah terlayan sampai abeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. P/S :

      I am making triple more than you monthly salary, just by "lepaking" at home while watching movies.

      and u sweating like a *** at the office.

      Enjoy the fact bro "Orang Akaun".

      I love watching the movie "Get Rich or Die Trying", work harder bro... hahaha

      Delete
    2. triple? berapa aku punya gaji??

      Delete
    3. orang business tak sibuk peduli income orang lain~

      p/s : MASUK TEMPAT ORANG BAWAK OTAK BUKAN PISAU

      Delete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. bakal drummer children of bodom.

    ReplyDelete
  10. ambil loan PTPTN belajar drum

    ReplyDelete
  11. aku xtau ape bende link ni http://gush.ly/uPPOR4FeAO

    ReplyDelete
  12. blog ni macam sampah.banyak beruk dan pelaburan . obe vacum

    ReplyDelete
    Replies
    1. dan juga semen di merata-rata tempat. Fappers tanpa kawalan. What a loser.

      Delete
    2. dari buang semen merata2, lebih baik sapu semen kat tetek saya yang montok ni..

      Delete
    3. @Momoka
      masalahnya disamping tetek, kau juga mempunyai penis.

      Delete
    4. masalah yg paling ketaara adalah masalah pembuangan sisa toksik yg tidak teratur.

      Delete
    5. sokong Lynas..untuk melupus sisa toksik, ahli MLM, beruk, tetek, dan penis

      berbaloi peruntukan US$210 juta

      Delete
  13. momoko..ko ni bajet tak laku jadi "aku yahudi" skrg jd porno jepun plak...hahaha nampak ko ni sgt desperado

    ReplyDelete
    Replies
    1. sukati arrr..... they say i can be whatever i want...so i become melayu...

      Delete
  14. aku menjangkakan komen yg banyak kat entry ni mengenai budak main dram tin susu kat atas.tapi sayangnya cuma komen2 sampah...about the kid kat ats, kadangkala kemiskinan membawa kemewahan dari segi imaginasi, kreatif dan artistik..

    ReplyDelete
  15. budak ni bagus permainan dia.

    ReplyDelete
  16. Xtau la yg bdk ni ketuk betul atau kene pada tmpt nye.. Tp aku rasa sedap je bunyi ketuk2 dia.
    Makanya LIKE SEJUTAAAAAAAAA

    ReplyDelete
  17. aku ingt bunyi keldai.. rupa2nya dia menyanyi!

    ReplyDelete
  18. mana dia blajar skill ni, nmpk mcm budak hingusan. Superb dlm drum skills!

    ReplyDelete
  19. gile ar men drum sambil pigsqueal..hebat!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails