Tuesday, 3 April 2012

Serius Hot - Hot Damn Megan Fox (8 Gambar)


Musang..

Be right back....... toilet..







Laporan asal The Fashion Spot

37 comments:

  1. wat pe g toilet weh...hahaha

    ReplyDelete
  2. gi toilet....fap... fappppp........ la tuhhh

    ReplyDelete
  3. taukah anda, sehot2 megan fox pun, kalau dia mati dalam kafir, masuk neraka jahannam juga jawabnya?

    dan tahukah anda, semulus2 kulit megan fox pun, masuk kubur jadi tanah juga?

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. ko nih bodo....kl Allah tuh jadikan dia tuh cantik dan masuk dlm golongan kafir...jgn ko salahkan dia lak....dah Allah jadikan dia camtuh....statement ko cam salahkan Pencipta dia lak....setiap takdir seseorang khendak Maha Pencipta....


      .....ko jeleskan ko tk lawa cam megan fox....hahahaha

      Delete
    3. ape ke bingai ko ni mat...kan salsabila tu kata 'kalau' dan tk tuju satu hala..

      "kl Allah tuh jadikan dia tuh cantik dan masuk dlm golongan kafir..." ko rasa keseluruhan org kafir smpi bile2 msti kafir ke. statement mcm budak2 ada hati nk bakar batu dgn mancis

      Delete
    4. ups..aku ter-over...huhuhue
      dah thp saiya xleh kawal.

      Delete
    5. semua diam lah bangsat. bising sial. ilmu agama pn lepasan google da mula nak tunjuk pandai

      Delete
    6. ko nk org diam mcmna sial.taip je tak berbual pun.baru pandai taip da mula tunjuk pandai

      Delete
    7. sesilap Megan Fox lambai ko dari surga ko pl jd kayu bakar neraka...cian...hahaa

      Delete
    8. xyah lar gaduh2,nnti dia khwn ngn aku,aku sruh lar dia msuk islam..haa, senang kan?

      Delete
    9. terima kasih atas komen korang kat komen aku. one of my dreams is, aku nak sngat tgk pitt ng jolie satu masa nanti jadi sebahagian daripada orang islam. depa sangat rajin wat charity tapi sygnya masih belum islam. kalau depa islam, alangkah indahnya hidup ni. dan aku fikir selalu, alangkah bagusnya kalau org hot mcm fox ni jd islam, sebab sayangnya kalau dia mati sebagai org kafir.

      aku bersyukur jd org islam, sebab Allah dah janjikan akhir sekali tempat org islam adalah disyurga walau sebesar mana pun dosanya, selagi dia tidak syirik. tapi walau mcm mana pun aku tak nak sebahagian hidup aku di akhirat nanti duduk dalam neraka.

      fasal 'Allah dah pilih dia jadi orang kafir', bukan Allah dah pilih dia jadi orang kafir, sebabnya semua manusia lahir sebagai fitrah yang suci, semua lahir sebagai muslim (kita semua dah berjanji kepada Allah untuk patuh padanya sejak di alam rahim walau kita lahir sebagai bangsa apa pun), terpulang bagaimana kemudian bagaimana ibubapa mencorakkan kita.

      jika kita suka, atau sayang, atau minat sangat pada seseorang tu, termasuklah artis barat mana pun, doakanlah supaya satu masa nanti, dia membuka hatinya untuk menerima kebenaran islam, sebab itu saja penyelamat kita kat akhirat nanti. Allah akan membantu sesiapa saja yang mencari kebenaran walau siapa pun dia.

      p/s: sorry terpanjang pulak aku komen. supaya kata2 aku jelas dan tak disalah faham. terima kasih.

      Delete
    10. bagus laaa....tp cara ko ckp kat komen ko memula tuh macam orang tgh makan ko citer pasal berak....aku bab agama taklah tinggi...tp Alhamdullilah la tak buat cam ko yg agama lebih tinggi dari aku agaknya.....kalau seorang umat Islam tentu tahu adap dan adat sebagai seorang Islam dan seorang manusia.....

      ...ini tak....dah terang2 dah nampak gambar Megan Fox camtuh....ko nak libatkan agama apehal?....ada penulis libat kan agama ke?....ko tak rasa cam kurang ajar ke tetiba masuk tentang agama kat dlm page ni yang sememangnya terang2 tidak melibatkan agama....relevent ke tak komen yg ko komen tuh?....don't be a spoiler ler....aku rasa ko je yg spoiler kat sini....

      ...kita kalau nak komen page pon ada cara cik kak....bkn masuk terajang masuk tak kasi salam...

      Sorry for any inconvenience...and good day then

      Assalamualaikum semua....renung2 kan lah

      Delete
    11. "kalau seorang umat Islam tentu tahu adap dan adat sebagai seorang Islam dan seorang manusia....."

      "bkn masuk terajang masuk tak kasi salam..."

      "ko nih bodo" ni salam pertama kau ke..

      wa'alaikumussalam

      Delete
    12. oh ye..nk dakwah dimana2 xkira waktu keadaan dan semasa tp bkn kt jmban..saling mengingati.knp ko nk spoil kan agama ko sndri..oh please..renung2kn lah

      wa'alaikumussalam lagi~

      Delete
    13. aik...si ikan bilis....mcm seperti back up salsabila nih.....si salsabila nih awek lu ke mat.....kekeke

      "taukah anda, sehot2 megan fox pun, kalau dia mati dalam kafir, masuk neraka jahannam juga jawabnya?

      dan tahukah anda, semulus2 kulit megan fox pun, masuk kubur jadi tanah juga?: ----> rasa2 ini dakwah or saling mengingati yg baik ke mat?

      sebodo2 aku dlm agama pun...dlm sirah dan hadis....tk pernah lagi jumpa ayat Rasullulah SWT yang menggunakan ayat dakwah atau saling ingat mengingati mcm gitu....kl ada sila lah beri pertunjuk disini....

      cuba try ayat ini kat orang cina or india or orang bukan Islam atau org Islam itu sendiri yg nama ja Islam .....nk tgk gak berkesan ke tak ayat "dakwah" tuh?....

      ....laa takan nak masuk dlm Megan Fox page ni kasi salam? tak ke pelik....ko ckp mcm masuk club masuk kasi salam.....dah memang si salsabila tuh buat benda bodo...kene la bodo trus...kl page ni page JAKIM...yer la aku kasi salam betul2

      "bkn masuk terajang masuk tak kasi salam..." --> bai...ini ayat figuratively speaking....bkn suh kasi salam Assalamualaikum tuh....adeihhh

      aihhhhh..... korang nih.....budak2 baru nak naikkkk....macam2 la kuar ayat poyo2...nak tunjuk diri hebat2 belaka.....rasa diri sangat bagus rasa dunia nak pegang semua....tp berani dalam alam maya je la....

      Delete
    14. aku tengok ALI nye statement makin lama makin xkne dan banyk lari.. mcm mkin pelik..dah2 ko jgn merepek letak soalan! ko memperbodohkan diri ko sndri

      Delete
    15. ALI, kau mmg concern kat aku ya, sebab tu panjang lebar kau balas komen aku.

      oklah. kalau kau anggap apa yang aku cakap tu satu kesalahan dan menyinggung perasaan, aku betul2 minta maaf.

      aku cuma memaksudkan, janganlah kita terlalu menyukai apa2 saja yang ada kat atas dunia ni, sebab semuanya hancur lumat juga.

      bab mengingatkan mcm cara kasar yang kau maksudkan ni, aku minta maaf. tapi dalam quran pun ada ayat2 ancaman dan kutukan, sebagai contoh Allah menyamakan Allah mengatakan bahawa org2 yang mendengar ayat al quran, tapi tidak mematuhinya, umpama binatang ternak malah lebih teruk daripada itu.(al a'raf)

      Allah juga mengutuk abu lahab, dengan mengatakan bahawa celakalah tangan abu lahab (al lahab)

      Allah juga sebut, org2 kafir nanti tidak akan diselamatkan oleh apa pun, walaupun harta dan anak2 mereka sebab mereka nanti jadi bahan bakar api neraka juga (al baqarah)

      Hadis nabi saw juga sebut, pada hari kiamat orang kafir akan berjalan atas wajahnya.

      walau bagaimanapun, aku mmg betul2 minta maaf, sekiranya kata2 aku tu menyakitkan hati. padahal niat asal aku adalah untuk saling mengingatkan saja.

      semoga kita semua mati dalam iman dan islam, amin.

      p/s: aku tetap suka baca blog obe sebab aku boleh tau2 mcm info. wpun begitu, sebagai sesama manusia, aku tetap mahu saling memberi nasihat. dan terima kasih juga atas teguran korang kat aku :)

      Delete
  4. bangang.mean xde fap2 je..pastu demam nyusahkan mean.
    cian mean..muahs

    ReplyDelete
  5. kau tak yah pegi toilet la...kat ruang tamu pun boleh jugak.

    ReplyDelete
  6. obe... sudah2 le ko postkan perempuan2 seksi... kdgkala ko berdakwah dgn postkan bende berunsur keagamaan tpi kdgkala cmni lak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokong..ko x risau dpt saham tayang aurat org lain ke obe??

      Delete
  7. kiutnya megan fox...tapi bini orang..xbest..

    ReplyDelete
  8. Ala hai...tak cantik, cantik lagi mak aku......blog ohsenyum !

    ReplyDelete
  9. solution..tutp la mate jangan tgk lelame ek..TQ

    ReplyDelete
  10. Serius lawa. Hehehehe...

    - We smoke battery -

    ReplyDelete
  11. Fap-fap-fap-fap arggggrrrrr~~~~

    ReplyDelete
  12. https://www.facebook.com/firdausamin.watchescollection

    ReplyDelete
  13. macamana nak maju, dijentik riuh sekampung

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails