Tuesday, 30 October 2012

Serius WTF - Upacara Penyerahan Lembu Oleh PAS Yang WTF


HAHAHAHAH

Ini.....ini original gila siak. Tak pernah dibuat orang sebelum ini! PAS is full of LULZ!

Thanks @Fadzlie for the tip



Laporan asal Twitter @Fadzlie

82 comments:

  1. first??bisjut??

    ReplyDelete
    Replies
    1. ……..…../´¯/)……….. (\¯`\
      …………/….//……….. …\\….\
      ………../….//………… ….\\….\
      …../´¯/…./´¯\………../¯ `\….\¯`\
      .././…/…./…./.|_……_| .\….\….\…\.\..
      (.(….(….(…./.)..)..(..(. \….)….)….).)
      .\…………….\/…/….\. ..\/……………./
      ..\…………….. /……..\……………..…/
      ….\…………..(………. ..)……………./





      AMBIK KO! BAPAK KAU MEMANG FIRST!







































































































































      ░░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄
      ░░░█░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄
      ░░█░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░█
      ░█░░░░░░▄██▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░█
      █░▄▄▄▒░█▀▀▀▀▄▄█░░░██▄▄█░░░█
      █░▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░█░░░▒▒▒▒▒█
      █░░░█▄░█▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░█░░█
      ░█░░▀▄▀█▄▄░█▀▀▀▄▄▄▄▀▀█▀██░█
      ░░█░░██░░▀█▄▄▄█▄▄█▄████░█
      ░░░█░░░▀▀▄░█░░░█░███████░█
      ░░░░▀▄░░░▀▀▄▄▄█▄█▄█▄█▄▀░░█
      ░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░█
      ░░░░░░░░█▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░█
      ░░░░░░░░█░░░░▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█

      Delete
    2. ……..…../´¯/)……….. (\¯`\
      …………/….//……….. …\\….\
      ………../….//………… ….\\….\
      …../´¯/…./´¯\………../¯ `\….\¯`\
      .././…/…./…./.|_……_| .\….\….\…\.\..
      (.(….(….(…./.)..)..(..(. \….)….)….).)
      .\…………….\/…/….\. ..\/……………./
      ..\…………….. /……..\……………..…/
      ….\…………..(………. ..)……………./


      AMBIK! AMBIK! AMBIK!


      AKU NAK OBE DISABLE ANON!


      HIDUP ANON!



































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































      ░░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄
      ░░░█░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄
      ░░█░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░█
      ░█░░░░░░▄██▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░█
      █░▄▄▄▒░█▀▀▀▀▄▄█░░░██▄▄█░░░█
      █░▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░█░░░▒▒▒▒▒█
      █░░░█▄░█▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░█░░█
      ░█░░▀▄▀█▄▄░█▀▀▀▄▄▄▄▀▀█▀██░█
      ░░█░░██░░▀█▄▄▄█▄▄█▄████░█
      ░░░█░░░▀▀▄░█░░░█░███████░█
      ░░░░▀▄░░░▀▀▄▄▄█▄█▄█▄█▄▀░░█
      ░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░█
      ░░░░░░░░█▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░█
      ░░░░░░░░█░░░░▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█






      Delete
    3. oi obe.
      ko block pukimak anak haram nei!
      keje menyepam je

      Delete
    4. wow mock up lembu, satu pencapaian ketamadunan manusia yg plg hebat

      Delete















































































































































































































































































































































































































































































































    5. lembu bangang

      Delete
  2. asalkan tak kacau hidup kau!!

    ReplyDelete
  3. go fuck yourself

    ReplyDelete
  4. ni xlawak la .. umno ade ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ummno ade la bodo! xde la bg gmbar lembu mcm ni. kehkehkeh. umno siap bg lembu betul lagi babe.

      Delete
    2. umno mmg lembu betul

      Delete
    3. salah. lembu mmg umno betul.

      Delete
    4. bukan dah terbukti ke semua pencacai2 umno nie bodo cam lembu?

      Delete
    5. ko la gi bodoh, mcm lembu gila

      Delete
    6. puak2 umno di bukan bertuhankan lembu ker???

      Delete
  5. mohon share ya akhii !!!

    ReplyDelete
  6. penyerahan lembu...literally....PAS is doing it right!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Patut dia serahkan gambar shahrizat

      Delete
    2. Tidak syakkkkkk lagi !!!

      Delete
  7. lawak tahap cipanuk

    ReplyDelete
  8. OK la tu..dr umno bg duit 250juta kt shahrizat..hasil die??lembu duk kt kondo tu hah...

    ReplyDelete
  9. Adakah ini penyerahan shahrizat?

    ReplyDelete
  10. mungkin ini dikatakan lawak.. tp lebih baik drpd menyapu RM240 JUTA DUIT RAKYAT... dato sharizat lembu

    ReplyDelete
  11. haha, ak pun selalu gak baca harakah, memang gelak psl gambo ari tu bila bc, nih smpi org pas pun gelak, sebab nak tiru seket stail org skua bg cek besar bila ada majlis rasmi, org penganjur pun buat gambo lembu besar gak untuk tangkap gambo mcm bg cek besar2

    ReplyDelete
  12. nak bawak lembu... kak jat dah kurung dalam kondo...

    ReplyDelete
  13. Ksian admin xleh nk beza y mn bathil y mn hak..nk srnok dunia smta2 smpaikn kne tipu pn msih xsdr lg..nk ckp akal pendek aseny crdik pndai..ok ap sdkh lmbu ni,law ko dpt mst riuh 1bandar ni,dpt rm200 pn ko dh riuh 1kg,ha2...umno y ko snjung 2 ad ke bt mcm ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko ni mcm bodo ek bile menulis, ko igt PAS je ke yg derma lembu kt Malaysia ni?UMNO, BN, PKR, smua ade la..da nme pun politik..bangang gak ko ni ek..emosi mcm babi utan..relaks r..mmg rare pun gambo tu..slalu org bg kunci, bg cek beso utk tujuan penyerahan..tp ygni bg gmbo lembu..lawak r..da mmg lawak..tp bukan bermksd ktorg perlekehkn usaha PAS dlm derma tu..yg ko emosi mcm cibai babi ni..pehal?boleh aku Tau Knp?

      Delete
    2. dua dua same je emosi.

      Delete
    3. hoii pantat,jangan carut boley?geli gusi aku bc carut2 nih.cipap btl..

      Delete
  14. a picture of shahrizat and najib would make more sense

    ReplyDelete
  15. ok la tu bro ada jgk buat amal drpd lu asyik wt dosa kutuk org je ape celop..

    ReplyDelete
  16. name pon replika..ade la susulan yg betul tu...selame ni umngok tu bg replika cek/duit besaq gedabaq tu x masuk pon kat blog ni...haram jadah..

    ReplyDelete
  17. hahaha PAS mmg BODO !!

    ReplyDelete
  18. wow, the most comment done by anonymous..semua teloq takdak..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. pdn la aku cari teloq aku xde..kt cni rupenye teloq aku..da pakai cermin mata da teloq aku ni..pndai plak teloq ni menulis ek..bangge aku dapat teloq mcm ni..

      eh!ni org rupenye..sorry2..muke da mcm teloq pelir..sorry sgt...

      Delete
    2. ngahahahaha. anon rules weh !

      Delete
  19. org PAS mmg bangang ! ikut sgt wali selipar yg tua kutuk nk mmpus tuh haha

    ReplyDelete
  20. hurmm nanti DAP bg mockup BABI plak. mesti best lulz !!!

    ReplyDelete
  21. ……..…../´¯/)……….. (\¯`\
    …………/….//……….. …\\….\
    ………../….//………… ….\\….\
    …../´¯/…./´¯\………../¯ `\….\¯`\
    .././…/…./…./.|_……_| .\….\….\…\.\..
    (.(….(….(…./.)..)..(..(. \….)….)….).)
    .\…………….\/…/….\. ..\/……………./
    ..\…………….. /……..\……………..…/
    ….\…………..(………. ..)……………./

    ReplyDelete
  22. atleast dia buat gak amal jariah.... blog ni asyik tunjuk gambar seksi, x cukup ngan tu, cakap benda pun dekat2 lucah... berape juta views pun, org mai tengok dosa je kat sini. maaf, ni teguran

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. spe delete komen aku nih!

      Delete
    3. xpyh nk buat lawak lah aeell babi! kuno

      Delete
    4. nak nenen awak boleh?

      Delete
  23. PAS buat takpe... semua OK! UMNO buat? Semua tak betul dan kena bangkang. Takbir!!! Hidup PAS!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berat ni..kapir mengkapir plak..bodo politik tp perasan pndai..

      Delete
  24. umno kapir..PAS je yg tak kapir...takbir!!! Hidup PAS!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. BODOH, solat pun x cukup.. bajet ustaz la. Patut aku x suka PAS sbab xde ciri indah lgsung.. tuih

      Delete
  25. mak bapak aku pas. aku tk belah mana mana. kadang ada umno salah, ada jugak pas yg salah

    ReplyDelete
  26. PAS ANJING DAP!!!TROLOLOLOL

    ReplyDelete
  27. dahla...korang bising pasal politik..korang nie dah boleh ngundike?

    ReplyDelete
  28. berpolitik tu bagus. Islam pun suruh berpolitik. tapi aku tengok ramai orang just nk maki pihak pembangkang, nk maki pihak kerajaan. haih pathetic. maki saja tp tk kaji kejadah apa. I know your adrenaline pumping hard while maki. its fun right. but please la. too stupidos hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku setuju ngn ko..kt atas yg ttbe emosi smua bodo mcm bangsat..bile menulis, xkaji dlu..mata kene palat taik babi..kabur disebabkn politik..mmg puki la budak2 politik yg mcm cibai2 kt ats tu..bangsat anjing..puki lancau..BUTOOOO!

      Delete
    2. Negara asalnya islam "Arab Saudi" pun mengharamkan parti politik, apakah benar statement anda tentang "Islam pun suruh berpolitik"? Mohon pencerahan.

      Delete
    3. Assalamualaikum ya akhi. baca nii. harap dapat berikan jawapan pada enta insyaAllah.

      http://seutastasbih.blogspot.com/2011/12/politik-dalam-islam.html

      Delete
  29. bodoh! itu gambar edit. bangang!

    ReplyDelete
  30. kenapa tak derma babi..???

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa tak derma khinzir? Bukankah lebih beradab

      Delete
  31. admin, tolong lah disable anon, blog ni dah jd mcm sampah dengan komen2 anon yg mencarut dan merapu. jarang sekali terdapat komen anon yg beretika.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tumpang lalu bang...nak bisjut leh

      Delete
  32. Soalan: Boleh saya tahu macam mana nak dapatkan 6pack?




    Jawapan: adik, nak dapatkan 6pack itu mudah sahaja. tapi jika ada lemak yang tebal dibahagian perut, 6 pack macam mana pun tidak akan nampak disebabkan diselaputi lemak yang tebal.

    Sebab itu admin dah kata buat latihan perut banyak mana sekali pun 6pack tak akan muncul. apa yang penting kita singkarkan itu lemak dahulu.

    Macam mana nak singkirkan lemak?

    Kajian menunjukkan dengan meningkatkan aktiviti fizikal dan pengurangan kalori daripada diet yg diperlukan oleh badan mampu menyingkirkan lemak secara total.

    cuma ia mengambil sedikit masa sahaja.

    ReplyDelete
  33. wakakakkakakakakakkakakakakkaa...............lawakkkk tahap otromen......pedih usus aku ketawa......jgn emo2 la pengikut2 politik2 oi........untuk fun2 je nak emo......dah sememangnya pun lawakkkkk.......wakjkakakakakkwalskakakkakak

    ReplyDelete
  34. kite bako kite bako

    ReplyDelete
  35. sape penah makan telur lembu?

    ReplyDelete
  36. ……..…../´¯/)……….. (\¯`\
    …………/….//……….. …\\….\
    ………../….//………… ….\\….\
    …../´¯/…./´¯\………../¯ `\….\¯`\
    .././…/…./…./.|_……_| .\….\….\…\.\..
    (.(….(….(…./.)..)..(..(. \….)….)….).)
    .\…………….\/…/….\. ..\/……………./
    ..\…………….. /……..\……………..…/
    ….\…………..(………. ..)……………./


    AMBIK! AMBIK! AMBIK!





    HIDUP ANON!



































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































    ░░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄
    ░░░█░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄
    ░░█░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░█
    ░█░░░░░░▄██▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░█
    █░▄▄▄▒░█▀▀▀▀▄▄█░░░██▄▄█░░░█
    █░▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░█░░░▒▒▒▒▒█
    █░░░█▄░█▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░█░░█
    ░█░░▀▄▀█▄▄░█▀▀▀▄▄▄▄▀▀█▀██░█
    ░░█░░██░░▀█▄▄▄█▄▄█▄████░█
    ░░░█░░░▀▀▄░█░░░█░███████░█
    ░░░░▀▄░░░▀▀▄▄▄█▄█▄█▄█▄▀░░█
    ░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░█
    ░░░░░░░░█▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░█
    ░░░░░░░░█░░░░▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█




    ReplyDelete
  37. Malingsial bodohhh!!!

    ReplyDelete
  38. Ok la tu PAS bg replika lembu. asalkan tak rembat duit rakyat.. ni tak, siap convert beli kondo.. lg perangai cam gampang!!!

    ReplyDelete
  39. blog serius memalukan. lalang!

    ReplyDelete
  40. pas suka kemam telor anwar

    ReplyDelete
  41. pe masalah dgn mockup tu?..adakah haram?...hbs tu nk letak lembu betul2 ker?...bangang betul...yg dok ckp Pas mcm2 tu..perut da kenyang dpt kn gula2

    ReplyDelete
  42. org pas masuk syurga.org umno masuk neraka!org umno kafir jahanam pui.undi pas.anda akan ke syurga.jom protes!buat bersih 17.0!kita bakar bendera malaysia!kita bakar putrajaya!kita tebalik kereta polis!ulululululululuulu serang!!!!!!dududuuduudu bunyi ak-47.kita pergi padang pasir kita tembak unta!!!

    ReplyDelete
  43. Hahahaha... Oh man! Facepalm giler. Jadi jugak buat majlis bg replika lembu. Apa punyamengarut mrk ni buat? Bg terus x pyh buat majlis kan jimat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya, saya setuju dgn anak kuda

      Delete
  44. bg aku xde msalah..simple...mmg patut dp komen budak sbb admin pun cam budak sekolah.. letak WTF pdhl itu utk raya korban pun..

    ReplyDelete
  45. dah boleh bungkus da aku rase blog ni. menggalakkan org bergaduh sesama sendiri. dah la lalang. diri sendiri yg bakar line.

    ReplyDelete
  46. pas mcam hangying. .beruk mknyeh..emo sket..kikiki

    ReplyDelete
  47. sebab ade unsur politik semua nak butthurt...chill jelaa..lawak kosong je tak perlu nak amik serius sngt walaupun ni blog serius..hahahaha stop being soo meleis :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails