Tuesday, 4 February 2014

Serius Fakta - 13 Ramalan Masa Hadapan Yang Gagal


Ramalan Gagal

Ramalan-ramalan masa hadapan yang tersasar dari kenyataan.
Laporan asal Visually

5 comments:

 1. Waaaaaaaaaaaaaa. Nak bisjut

  ReplyDelete
 2. jana sehingga usd300 sehari tanpa modal! buka,copy & paste link di mana2 saje, x try x tau!

  http://bit.ly/1dZekft

  ReplyDelete
 3. Bagaimana YOBSN Berfungsi ?? Dan Bagaimana Saya Medapat Pendapatan Sampingan Semasa Munggunakkan Internet Bagi Tujuan Saya ?

  - Mengapa FB atau Google memberikkan perkhidmatan mereka secara percuma pada kita dan pada masa yang sama meraih keuntungan sehingga 45billion pada tahun 2013 sahaja ,dan bagaimana mereka melakukannya ?

  - Ya , Melalui periklanan. Kita sebagai pengguna tetap internet menggunakkan perkhidmatan Google,Facebook,Instagram dan lain-lain lagi saban hari dan ini memberikkan keuntungan kepada perkhidmatan yang diberikkan percuma kepada kita.

  - Kini kita boleh meraih keuntungan seperti mereka .Perkhidmatan ini telah dibina untuk memberi keuntungan setiap kali kita melayari internet disamping memberi pertahanan terhadap kecurian data internet dimana setelah mendaftar sebagai ahli, anda akan diberikkan url nama tersendiri untuk mengakses browser anda dimana saja anda berada.

  - Sudah banyak Upload video di Internet tetapi tidak pernah mendapat duit apabila mendapat views ,tetapi tidak lagi kerana dengan mendaftar anda akan menerima portal video tersendiri dimana setiap video yang di upload akan menerima keuntungan apabila mendapat view kerana video tersebut akan diselitkan ads pada para viewers.

  - Anda perlu membeli produk ini jika ingin mendapat keuntungan yang maksima , seperti mana anda membeli share market YOBSN.
  Pada mulanya FB bermula dan kini mempunyai jutaan pengguna seluruh dunia.

  - Seperti kita memasang solar panel dirumah melibatkkan kos pembinaan selepas itu kuasa yang diperolehi dijual kepada TNB dan pada masa yang sama menggunakkan tenaga solar dirumah.

  - Produk ini baru dilancarkan , rebutlah peluang ke-emasan ini
  dengan menjadi poineer terhadap YOBSN network !!!

  http://tinyurl.com/l72mh7x


  ReplyDelete
 4. 18years & above only
  http://bit.ly/1gOQsRh

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails