Wednesday, 5 February 2014

Serius Bodoh - Skill Meletak Kenderaan Tahap Rektum Keldai Jantan (16 Gambar)


Bangang.

Tolong jangan parking seperti di bawah. Seriously




Laporan asal YouParkLikeAnAssHole

29 comments:

  1. Replies
    1. budak hingusan

      Delete
    2. apa benda royi ni.
      dari dulu tak faham..

      Delete
    3. Royi ni sejenis majanan lah

      Delete
    4. xnak royi, nak bisjut

      Delete
  2. Itu mesti pilot yang bawak. Kan pesawat kena ikut garis tengah kalau nak parking. Hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. masalah nya pesawat kat tengah tu landing gear dia. ni tayar kiri kanan . bangang

      Delete
  3. 2nd last pic is for the bause!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aPA YG FOR THE BAUSE SGT TAH

      Delete
  4. yg parking itu pompuan

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah, mak kau kan??

      Delete
  5. lain kereta memang tak boleh dimaafkn, tapi kalau Humvee, memang perlu "space" yang besar!, kete ni perlu dua petak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. humvee hanya untuk tentera lah bangang. tu hummer

      Delete
  6. Replies
    1. No one cares about your blog, dude.

      Delete
    2. i care. his blog is just okay. stop hatin

      Delete
    3. Prince of Noob kenapa nak pakai id Anonymous6 February 2014 02:14 tuk puji blog ko.
      dah la blog budak2. bodoh...............

      Delete
    4. hahah like blog sendiri.

      Delete
  7. aku kenal org parking mcm ni, dia ckp taknak kereta dia calar bila kereta lain buka pintu....dafuq!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa lagi, calarkan je la keter dia.. hoho

      Delete
  8. gambar keta jatuh KB mall kamu kate salah park keta, padahal orang tu dah arwah ape salah die? hati2 bile posting - peas Y :)

    ReplyDelete
  9. Bagaimana YOBSN Berfungsi ?? Dan Bagaimana Saya Medapat Pendapatan Sampingan Semasa Munggunakkan

    Internet Bagi Tujuan Saya ?

    - Mengapa FB atau Google memberikkan perkhidmatan mereka secara percuma pada kita dan pada masa

    yang sama meraih keuntungan sehingga 45billion pada tahun 2013 sahaja ,dan bagaimana mereka

    melakukannya ?

    - Ya , Melalui periklanan. Kita sebagai pengguna tetap internet menggunakkan perkhidmatan

    Google,Facebook,Instagram dan lain-lain lagi saban hari dan ini memberikkan keuntungan kepada

    perkhidmatan yang diberikkan percuma kepada kita.

    - Kini kita boleh meraih keuntungan seperti mereka .Perkhidmatan ini telah dibina untuk memberi

    keuntungan setiap kali kita melayari internet disamping memberi pertahanan terhadap kecurian data

    internet dimana setelah mendaftar sebagai ahli, anda akan diberikkan url nama tersendiri untuk

    mengakses browser anda dimana saja anda berada.

    - Sudah banyak Upload video di Internet tetapi tidak pernah mendapat duit apabila mendapat views

    ,tetapi tidak lagi kerana dengan mendaftar anda akan menerima portal video tersendiri dimana

    setiap video yang di upload akan menerima keuntungan apabila mendapat view kerana video tersebut

    akan diselitkan ads pada para viewers.

    - Anda perlu membeli produk ini jika ingin mendapat keuntungan yang maksima , seperti mana anda

    membeli share market YOBSN.
    Pada mulanya FB bermula dan kini mempunyai jutaan pengguna seluruh dunia.

    - Seperti kita memasang solar panel dirumah melibatkkan kos pembinaan selepas itu kuasa yang

    diperolehi dijual kepada TNB dan pada masa yang sama menggunakkan tenaga solar dirumah.

    - Produk ini baru dilancarkan , rebutlah peluang ke-emasan ini
    dengan menjadi poineer terhadap YOBSN network !!!

    http://tinyurl.com/qjenkas

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. salah, yg slalu parking mcm ni adalah pondan yg dahulunya lelaki normal..

      Delete
  11. Jana RM900 sehari tanpa modal! xtry xtaw..

    http://bit.ly/1dZekft

    ReplyDelete
    Replies
    1. jana RM1000 sehari tanpa modal..dh try baru taw..cuma perlu lobang bontot yang ketat jaa..http://bit.ly/1dZekft/jualbontot

      Delete
  12. x kan kereta smart tu pun x muat kat parking

    ReplyDelete
  13. kete canggih otak driver bangang pun susah jugak.
    engineer ada cara tak nak jadikkan otak bangang ni smart macam ECU kereta?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails