Tuesday, 11 February 2014

Serius Fakta - 10 Momok Filem Yang Paling Banyak Membunuh!


Haha!

Siapakah momok filem barat yang paling banyak membunuh? 




Laporan asal Visually

14 comments:

  1. Replies
    1. meh la i temankan u tido sayang

      Delete
    2. sape lg nk join? bleh buat orgy plak

      Delete
    3. pastu buat movie serigala jalan dinding

      Delete
  2. Jason Vorhees, mengikut cerita orang Amerika masih hidup lagi sampai sekarang, Sebab itu, setiap kali munculnya Hari Jumaat bertarikh 13 haribulan, akan ada 2 golongan. 1) akan duduk di rumah, sejak pagi sampai ke esok paginya. 2) akan berada di luar rumah, sambil membawa senjata api/senjata sebagai perlindungan dan pergi bercamping di dalam hutan sambil merancang utk membunuh si "Jason" ni. 13 June 2014 adalah hari Jumaat. So, bolehlah pergi ke Amerika jumpa Jason!
    Tak pasti benda ni betul atau sengaja direka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi chuky paling aku takut masa kecik2 ...

      Delete
    2. aku nak jumpa jason derulo

      Delete
  3. kenapa hari Jumaat bukan Ahad?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cbe cri dkt google..
      barat mmg sengaja mereka2 cerita supaya hari jumaat ini dianggap sbg menakutkn..
      sbb tu diorg reka cerita mcm ni..

      Delete
  4. #5 ni x bahaya la, dlm scary movie die biase2 je hahaha

    ReplyDelete
  5. hantu kak limah lg seram sbb pndai nyanyi lagu enjit2 semut

    ReplyDelete
  6. tapi kan, aku lagi suka chocolate cheese cake. dap gitu, nyum..

    ReplyDelete
  7. aku lagi suke kentang goreng..dap jugak

    ReplyDelete
  8. yang jigsaw tu memang cerita fevret aku tuu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails