Monday, 3 February 2014

Serius LOL - Bukti Saintifik Syasya Solero "Berbakat" Besar


My Eyes

Telinga dah bernanah.


20 comments:

  1. Apabila bodo2 menujukkan bodo2..bodo la obe..

    ReplyDelete
  2. saper yg komen kat bawah ni dia bangsat kafir harbi wajib dipancung

    ReplyDelete
  3. cibai anonymous atas ni

    ReplyDelete
  4. Jgn la kutuk dia, mak dia baru je meninggal...lgpun korang kutuk2 dia, dia tetap masyuk..puberty belum lg lebat tp duit dh bertingkek2..kah3

    ReplyDelete
  5. Buang kahak dgn hingus dulu dik oi sblm rapping.
    Terok bebenor den donga eh..

    ReplyDelete
  6. keto kemak bersusun suson ?? waddefak ?

    ReplyDelete
  7. saya sokong apa yang dibuat beliau. walaupun kena maki semua dia rilek je teruskan. semoga orang2 mcm ni diberikan idea yg bagus.

    ReplyDelete
  8. Orang bangang macam obe ni la yg famouskan budak2 bodoh ni. Kang keluar la twit konon sarkastik meroyan bangang. Rustled lak jimmies aku. cibai obemok

    ReplyDelete
    Replies
    1. obe gemok mmg bodo..upkan budak2 mcm ni..obe suka la bdk2 mcm ni..obe taste underage skit..org gemok mmg mcm ni..bodo punya obe gemok

      Delete
  9. Bagaimana YOBSN Berfungsi ?? Dan Bagaimana Saya Medapat Pendapatan Sampingan Semasa Munggunakkan Internet Bagi Tujuan Saya ?

    - Mengapa FB atau Google memberikkan perkhidmatan mereka secara percuma pada kita dan pada masa yang sama meraih keuntungan sehingga 45billion pada tahun 2013 sahaja ,dan bagaimana mereka melakukannya ?

    - Ya , Melalui periklanan. Kita sebagai pengguna tetap internet menggunakkan perkhidmatan Google,Facebook,Instagram dan lain-lain lagi saban hari dan ini memberikkan keuntungan kepada perkhidmatan yang diberikkan percuma kepada kita.

    - Kini kita boleh meraih keuntungan seperti mereka .Perkhidmatan ini telah dibina untuk memberi keuntungan setiap kali kita melayari internet disamping memberi pertahanan terhadap kecurian data internet dimana setelah mendaftar sebagai ahli, anda akan diberikkan url nama tersendiri untuk mengakses browser anda dimana saja anda berada.

    - Sudah banyak Upload video di Internet tetapi tidak pernah mendapat duit apabila mendapat views ,tetapi tidak lagi kerana dengan mendaftar anda akan menerima portal video tersendiri dimana setiap video yang di upload akan menerima keuntungan apabila mendapat view kerana video tersebut akan diselitkan ads pada para viewers.

    - Anda perlu membeli produk ini jika ingin mendapat keuntungan yang maksima , seperti mana anda membeli share market YOBSN.
    Pada mulanya FB bermula dan kini mempunyai jutaan pengguna seluruh dunia.

    - Seperti kita memasang solar panel dirumah melibatkkan kos pembinaan selepas itu kuasa yang diperolehi dijual kepada TNB dan pada masa yang sama menggunakkan tenaga solar dirumah.

    - Produk ini baru dilancarkan , rebutlah peluang ke-emasan ini
    dengan menjadi poineer terhadap YOBSN network !!!

    http://tinyurl.com/l72mh7x


    ReplyDelete
  10. muka korang semua mcm PANTATTTTTTTTTT !!!!

    ReplyDelete
  11. syasya sukaaa RAPEEE !!!

    ReplyDelete
  12. apabila artis malaysia tiada kualiti disanjung tetapi yg berkualiti diendahkan saja pasal tkda rupa.apa lancau makahai

    ReplyDelete
  13. oh syasya

    fapfapfapfapfap

    ReplyDelete
  14. TAK BERAPA EMPUK BUDAK NI..

    ReplyDelete
  15. 18years & above only
    http://bit.ly/1gOQsRh

    ReplyDelete
  16. orang bodo cibai lanjau sohai jerr cakp syasya ade bakat..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails