Tuesday, 4 February 2014

Serius - Biker Kental Ditanam Duduk Di Atas Harley Davidson Kesayangan (13 Gambar)


Forever Riding!

Billy Standley (82) ialah seorang bikers kental. Beliau meninggal dunia akibat kanser paru-paru dan jumaat lalu beliau ditanam menunggang Harley Davidson 1967 Eletra Glide kepunyaan beliau. Ini adalah permintaan terakhir beliau dan anak-anak beliau memenuhi kehendak ayahanda tercinta. Billy Standley ditanam bersebelahan kubur isteri beliau di Ohio Amerika Syarikat. Ride em to the underworld! Ini memang bikers sebenar. 




Laporan asal HuffPo

12 comments:

  1. Ghost rider to be....

    ReplyDelete
  2. Alamak terlepas pulak aku ke majlis ni, lupa nak pesan kat mereka, jangan lupa isi penuh tangki motor tu, Beliau nak jalan "jauh"

    ReplyDelete
    Replies
    1. kelakarnya you ni hikhikhikhikhikhikhikhikhikhiktuiiihhhh

      Delete
    2. a'ah, nak bisjut?

      Delete
  3. Bagaimana YOBSN Berfungsi ?? Dan Bagaimana Saya Medapat Pendapatan Sampingan Semasa Munggunakkan Internet Bagi Tujuan Saya ?

    - Mengapa FB atau Google memberikkan perkhidmatan mereka secara percuma pada kita dan pada masa yang sama meraih keuntungan sehingga 45billion pada tahun 2013 sahaja ,dan bagaimana mereka melakukannya ?

    - Ya , Melalui periklanan. Kita sebagai pengguna tetap internet menggunakkan perkhidmatan Google,Facebook,Instagram dan lain-lain lagi saban hari dan ini memberikkan keuntungan kepada perkhidmatan yang diberikkan percuma kepada kita.

    - Kini kita boleh meraih keuntungan seperti mereka .Perkhidmatan ini telah dibina untuk memberi keuntungan setiap kali kita melayari internet disamping memberi pertahanan terhadap kecurian data internet dimana setelah mendaftar sebagai ahli, anda akan diberikkan url nama tersendiri untuk mengakses browser anda dimana saja anda berada.

    - Sudah banyak Upload video di Internet tetapi tidak pernah mendapat duit apabila mendapat views ,tetapi tidak lagi kerana dengan mendaftar anda akan menerima portal video tersendiri dimana setiap video yang di upload akan menerima keuntungan apabila mendapat view kerana video tersebut akan diselitkan ads pada para viewers.

    - Anda perlu membeli produk ini jika ingin mendapat keuntungan yang maksima , seperti mana anda membeli share market YOBSN.
    Pada mulanya FB bermula dan kini mempunyai jutaan pengguna seluruh dunia.

    - Seperti kita memasang solar panel dirumah melibatkkan kos pembinaan selepas itu kuasa yang diperolehi dijual kepada TNB dan pada masa yang sama menggunakkan tenaga solar dirumah.

    - Produk ini baru dilancarkan , rebutlah peluang ke-emasan ini
    dengan menjadi poineer terhadap YOBSN network !!!

    http://tinyurl.com/l72mh7x


    ReplyDelete
  4. 10 tahun lagi korek amik Harley Davidson tu pehtu lelong kt Ebay atau pajak kt Pawn Star.masyukkkkkk

    ReplyDelete
  5. daripada kau korek kubur ambik Harley tu, baik ko pergi korek kubur Marco simoncelli kat Italy, ada 2 buah motogp yang ditanam bersamanya. Lagi Mahsyuukkkkkkkk sebab sebuah motor tu je berharga Usd 2 juta lebih.

    ReplyDelete
  6. ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails