Tuesday, 11 February 2014

Serius LOL - Bad News Buat Pelajar Universiti dan Cheapskates Yang Suka Menyemak Di McDonalds


NOOOOOOOOOOO


Good times are over anjing anjing betina kaki cheapskates sekalian. Bertabahlah!!! Now GTFO dari restoran lepas makan la tinja!




Sumber @NikChipAfiq


68 comments:

  1. Replies
    1. anon is uitm student

      Delete
    2. 50 sen kiram

      50 sen sulu



      Pada mulanya saya tak tahu kenapa ada banyak pelawat yang datang ke blog ini dengan keywords "Syiling 50 sen kiram". Saya ingatkan si Kiram yang mengaku sebagai Sultan Sulu itu nak buat duit Syiling untuk Kesultanan Sulu. Manalah tahu kan dah kaya. Dulu miskin, nak buat dialisis buah pinggang pun minta tolong dengan Kerajaan Filipina. Sekarang dah kaya, siap boleh ada bala tentera sendiri lagi dengan sekilap mata.

      Apabila saya membuat carian di Google, rupa-rupanya ada berita mengenai duit syiling 50 sen yang diberikan oleh seorang "Komando" atau "perisik" Malaysia kepada seorang budak berdekatan rumah Sultan Sulu Jamalul Kiram III di Maharlika Village, Taguig City, selatan Manila pada 7 Mac 2013. Berita yang saya dapat daripada Yahoo news siap dengan gambar budak tu pegang duit 50 sen Malaysia yang baru dengan dikerumuni wartawan.

      Setakat ini tiada kenyataan rasmi daripada kerajaan Malaysia atau kerajaan Filipina.

      Blog ini bukannya blog berkenaan ketenteraan tetapi cerita mengenai duit syiling 50 sen yang sampai ke kampung halaman Sultan palsu itu menarik minat saya untuk berkongsi cerita ini dengan anda semua. Jika anda minat membaca mengenai cerita-cerita tentera Malaysia, anda pasti tahu tentera kita itu sebenarnya lebih hebat daripada mana-mana tentera dirantau Asia tenggara ini. Ada kemungkinan untuk cerita ini betul-betul terjadi jika hendak dibandingkan dengan cerita-cerita tentera kita sebelum ini. Saya tak perlu mengulas lanjut, bacalah blog dan juga Facebook pages berkenaan ketenteraan Malaysia yang anda boleh jumpa sekarang ini.

      Ada yang bertanya kepada saya apakah maksud atau simbolik kepada duit 50 sen yang diberikan kepada budak tersebut? Jika anda membaca mengenai cerita-cerita tentera Malaysia, anda mungkin pernah terbaca setem Malaysia dilekatkan di missile negara jiran. Ianya adalah perang psikologi ketika adanya konflik dengan jiran kita. Mungkin didalam kes kiram ini, perisikan kita ingin memberitahu yang Malaysia tahu dimana Kiram tinggal. Mungkin juga cerita itu sengaja di ada-adakan.

      Semoga semangat patriotik rakyat Malaysia akan meningkat naik dengan kejadian ini. Apa yang saya lihat sekarang ini, rakyat Malaysia penuh dengan semangat politik 365 hari yang tidak banyak menyumbang kepada kemajuan negara.

      Terima kasih kepada para pejuang/anggota keselamatan yang pada ketika ini masih berada di Lahad Datu, Semporna, Tawau, Sandakan dan Kudat di Sabah.

      Semoga selepas ini kerajaan akan lebih mendengar nasihat orang Sabah sendiri tentang keadaan Keselematan perairan dan masalah Pendatang Asing Tanpa Izin (PATI) yang sudah sekian lama menghantui rakyat Sabah.


      inb4 kenapa tak puji kerajaan?

      Delete
    3. Sukur kepada tuhan atas keamanan di Negara Malaysia dan terima kasih kepada tentera Malaysia yang menjaga keamanan. Tentera Malaysia sangat cekap dan berdedikasi. Juga tidak ada rasuah di kalangan mereka. Terima kasih sekali lagi.

      Delete
    4. kerana tentera direct arahan dari Raja-Raja melayu, bukan bawah menteri. so lebih telus

      Delete
    5. http://stayreward.com/index.php?share=110317

      Delete
    6. Anonymous11 February 2014 12:49

      who cares?

      Delete
  2. oo.. ni mesti macam kes 2 pompuan guna 1 cawan kan kan?? - funaki err... first?

    ReplyDelete
  3. amboi ayat ko.. sentap..

    ReplyDelete
  4. McD dulu free refill, sekarang lima kupang.. McD dulu free refill, sekarang lima kupang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu harga kangkung naik, sekarang dah turun!

      Delete
    2. ni time turun, kenape x puji kerajaan (najib & kak mah)

      Delete
  5. McD dulu free refill, sekarang lima kupang.. McD dulu free refill, sekarang lima kupang..

    ReplyDelete
  6. bersabarlah, ia kalau ditukarkan kepada SGD, tak sampai 20sen pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah.. tu blom tukarkan ke us dollar ataupon ke matawang planet nameck lagi. bape la sangatkannn...

      Delete
    2. pernah dengar matawang syurga???
      you bitch!!! pelacur!!!!

      Delete
    3. funaki laa ko nih sama..
      syurga mana ada mata wang..
      ko nak beli hape dalam syurga..??
      tuh arr orang masuk kelas agama ko lompat keluar..
      lagi sekali funaki on you..

      Delete
  7. Budak uitm punca jd benda nie... bajet study kat mcd mcm smart, ranking uni tepi longkang gak.... puiiii!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. klau budak U lain mesti lepak study kat tempat yg lagi best and classy kan, tak mcam budak uitm, dah lah miskin, bajet smart ye tak?

      Delete
    2. lagi2 kt mcD sek3 shah alam tu. penuh ngan bdk2 bajet pandai study kt sana. padahal result straight F

      Delete
    3. betul2...da la result macam sampah pastu berlagak nak mampos.,..puiiii

      Delete
    4. ni misti budak kolej murahan mana dengki dgn budak uitm ni. kalau budak u lain kompom tatau pasal sek 3.. hahaha..

      Delete
    5. budak uitm mmg gampang!

      Delete
    6. Budak SEGi College gak Bagus kan??!!!

      Delete
    7. budak segi lagi gampang ayam.

      Delete
  8. tak kira la budak uitm ke bukda u lain ke dah keje ke... kalau nak bayar 50 sen untuk refill pun banyak songeh, korang la yang sebenarnya bermasalah! hampeh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA BUKDA

      Delete
  9. nak badam? badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..badam..

    ReplyDelete
  10. sory 2 say, aku selalu nampak orang cina yang suka refills nih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. xyah sorry2!!!
      cina mmang sial!!!!!!!
      bangsa tamak mcm babi!!!!!!
      taek pun dia makan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Delete
  11. Coke bhye untuk kesihatan.. ap yg seronok sngt.

    ReplyDelete
  12. Minum la coke tu wahai pelajar pewaris negara...Coke = Kencing Yahudi = Racun = Die

    ReplyDelete
  13. tak heran pun kalu kena bayar sebab I tak penah nak refill2 air ni, nak refill apa nyer minum pun tak habis, aku pelik orang suka nau nak refill2 nie....
    haus bebenor agaknyer

    ReplyDelete
    Replies
    1. mau tak haus kalau dah layan internet free 5-6 jam..

      Delete
    2. Mau tak refill kalau datang 6 orang beli air satu je..

      Delete
  14. 50sen da mcm rm5 klu skang ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab manusia sekarang semakin kedekut..kalau suruh ambik duit BR1M subuh dh beratur walaupun hidup senang....bukan smbahyang subuh pun..tapi bab2 mintak bayar..20sen,,50sen,,mengamuk macam babi tak cukup makan..lepas tu salah kan orang..mula la nk jadi ketua racist,,mula la nk jadi pakar politik..pukimak babi punya manusia zaman sekarang..

      Delete
  15. Student pegi fast food menyemak.mcm xde tmpt ko nk study. Org nk makan xde tempat nk duduk, korg je conquer..siol!

    ReplyDelete
    Replies
    1. student banyk duit pasal tu lepak fast food hari2...bukan mcm kau miskin haram sen x berduit...try harder next time

      Delete
  16. jum try ramai2.. http://www.theweeklypay.com/index.php?share=404743

    ReplyDelete
  17. Aku harap budak uitm yg bajet2 tu hentikan lah duduk kat mekdi,blaja pandai2 dapat cgpa bagus,convert ptptn jd biasiswa.jangan jadi macam adam adli ngan khalid syiah,blaja bodoh,mahu minta ptptn free pula..kan bodoh tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah... macam ko jugak bodo piang... sama...

      Delete
    2. adam adli tu budak upsi la bangang bukan budak uitm!....otak ko ni mesti penuh ngn taik kn sbb tu bodoh nk mapos mcm lahanat

      Delete
    3. adam adli nak benda free....lancau ko taknak bende free....nak amik satu kali lagi lancau....

      Delete
  18. MASA FREE DULU KORANG ADA PUJI BIJAN TAK????

    ReplyDelete
  19. kalau BN nak gak bertanding...

    INI MASA PARA PENGUNDI MAKAN BELACAN TUNTUT MACAM-MACAM DARI BN .

    jangan tuntut low class punya benda lah...

    tuntut agar dihapuskan segala tuntutan dong zhong.
    tuntut agar sijil pengajian dong zhong tidak diiktiraf.

    tuntut sekolah agama islam ada air cond .
    tuntut kerajaan sediakan makanan paling berkhasiat untuk anak belacan makan kat sekolah agama dan kebangsaan.. FREE.

    dengan makanan berkhasiat, otak anak pembelacan akan lebih aktif dan cekap dalam pelajaran.

    tuntut masjid dan surau diberikan LOUD SPEAKER PALING KUAT UNTUK AZAN.

    tuntut kawasan malay street, khas untuk pembelacan berniaga .
    tuntut satu kawasan baru untuk anak belacan sambung belajar kemahiran dan teknikal .

    tuntut seluruh sekolah agama diberi RM30 juta untuk anak-anak belacan belajar .

    tuntut sekolah kebangsaan diberikan RM12 juta untuk kemudahan anak-anak belacan .

    tuntut kerajaan membina banyak lagi masjid dan surau .
    apartmen dan flat belacan kasi peruntukan RM10 juta.

    TUNTUT KERAJAAN BAGI SORANG SATU ANAK BELACAN SATU BASIKAL .PILIH MOUNTAIN BIKE, ROAD BIKE ATAU APA JUGAK .FREE SEBAGAI GALAKAN KE SEKOLAH DAN BERSUKAN .

    tuntut kerajaan membenarkan anak cina masuk belajar kelas islam .

    semalam dong zhong tuntut baru satu.
    belacan perlu lebih banyak dari itu.
    pru 13 belacan paling banyak bagi undi kat BN, takkan BN taknak balas jasa kot.

    aritu najib ada kata selagi ada bulan dan bintang, hak dan kehendak orang melayu tetap terpelihara..

    haa ini masa mintak bulan dan bintang la.
    takkan najb taknak bagi kot ?

    rasis dalam politik malaysia makin terus segar. dong zhong adalah kenderaan masyarakat cina menuntut pelbagai tuntutan demi menguatkan bangsa mereka.

    KENAPA TIDAK KITA ?

    kepada pembelacan, aku sarankan korang berentilah merintih. bangkit dan bangun.

    kenalpasti mana kelemahan kita.
    kenalpasti mana kekuatan kita.
    kenalpasti mana yang perlu ditambah.
    kenalpasti mana yang perlu dibuang.

    kita perlu lebih keras dari dap !
    kita perlu lebih kuat daripada dong zhong !

    di antara para sahabat r.a mereka saling kasih sayang diantara mereka namun bila berhadapan dengan kafirun mereka keras dan tegas.

    otak melayu jangan layu lagi lah belacan..
    yang betul kita sokong.
    yang salah kita tegur.
    yang pekak kita balun..
    dorang jadi pemerintah pasal undi melayu.

    kalau taknak dengar dan pekak pasal rintihan dan keluhan melayu, kita tunjukkan jalan keluar.

    pas dah kena terajang dengan belacan.
    saat ini bagi aku melayu dah tak peduli parti.

    tapi sebaliknya mood yang kuat berlegar dikalangan belacan adalah mereka mahukan leadership melayu yang konsisten , tak takut mati, pentingkan islam dan melayu...

    melayu sedang mencari al ghazali.
    al jubxxx dah tak dikehendaki.

    ReplyDelete
  20. Mulakanlah sesuatu yang bijak. Anda pasti berjaya.
    Jana income sehari=rm900 tanpa modul, anda hanya perlu berwechat,bfb,intagram,blogs,etc dengan hanya berkongsikan link dari us buat income sampingan tanpa perlu mengeluarkan modal. Tak ada tipu muslihat, hanya berbekalkan kemahiran berkomputer sikit2 sudah memadai... http://www.theweeklypay.com/index.php?share=405512 view disini untuk lebih maklumat..


    http://stayreward.com/index.php?share=113316

    ReplyDelete
  21. Benda korg ni..asal ader je bnd x btol kt s.alam..budak uitm ler yg kene..yes mmg btl uitm ni xde class o what so ever yg korg nk ckp tp korg tu btol sgt ke nk mengata org?x ingt dosa ke?elok la dorg blaja di uitm tu dpd jd lahanat kt luar sna tu?ingt uitm jer ke yg buat pinjaman?halo brader..member gua pn byk U lain..org yg kene kcik out dr U2 yg power tu smua msuk uitm..so mane letakny kemegahan korg tu?nabi Muhammad x ckp org yg pandai2 yg akn msuk syurga..jgn taksub sodare..ilmu ttp ilmu x kira di U mane pn..renung2knla..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kcik out kcik out kcik out kcik out kcik out kcik out kcik out kcik out
      kcik out kcik out kcik out kcik out kcik out kcik out kcik out kcik out
      kcik out kcik out kcik out kcik out kcik out kcik out kcik out kcik out
      kcik out kcik out kcik out kcik out kcik out kcik out kcik out kcik out

      Delete
    2. hahahaha...budak uitm xde class.....korang tak datang ade la......

      Delete
  22. Bahahahah! Lepas ni mesti Jacob Kilby stress!!

    ReplyDelete
  23. Aku tak faham admin tujukan ayat ni kat siapa

    ReplyDelete
  24. budak2 student dok mekdi besepah sial..semak plak aku tgk...order air 1 je...lancau la..bodoh babi anjing pukimak

    ReplyDelete
  25. http://stayreward.com/index.php?share=110317

    ReplyDelete
  26. Aku pon semak tgk budak uitm blajaq kt mcd..dah la bising..boleh blaja ka??menipu sgt..damn bdak uitm yg blaja kt mcd..g blaja kt umah laaaaaaaa

    ReplyDelete
  27. mampuih la lu orang

    ReplyDelete
  28. kalau lapar blh order je...

    ReplyDelete
  29. ayam ayam ayam ayamayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam ayam

    ReplyDelete
  30. Oh Diana,
    Kembalilah wahai sayangku
    Kembali padaku
    Cintailah aku setulus hatimu
    Karena aku ingin membeli bisjut
    Dan bila suatu saat nanti

    Aku pergi
    Bukan karena aku merajuk
    Namun kerana tiada lagi bisjut dijual
    Dan ruang yang memisahkan kita
    Apabila itu terjadi
    Maafkanlah bila aku
    Tiada lagi membeli bisjut untukmu

    Kerna kita terpisah ruang dan waktu
    Bila saja ada bisjut & royi
    Sejak dari awal sejak kau selalu mengucapkan
    "Nak bisjut?"
    Harusnya kau bilang sayang
    Ku bilang cinta
    Karena semua itu milikmu

    Diana,
    Tetaplah engko membisjut
    Meski saat itu nanti tak bersamaku
    Kerna bagiku
    Bahagiamu damaikan hatiku. . .
    Ingin aku sampaikan 1 kata,

    Nak Bisjut?
    Nak Bisjut?
    Nak Bisjut?
    Nak Bisjut?
    Nak Bisjut?
    Nak Bisjut?
    Nak Bisjut?
    Nak Bisjut?
    Nak Bisjut?
    Nak Bisjut?
    Nak Bisjut?
    Nak Bisjut?
    Nak Bisjut?
    Nak Bisjut?
    Nak Bisjut?
    Nak Bisjut?
    Nak Bisjut?
    Nak Bisjut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa bisjut ni, sejenis mamalia ke

      Delete
  31. dulu FREEEEEEE!! 50 sen pun berkiraaaa

    btw please do visit http://iluvtour.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails