Friday, 28 February 2014

Prank Keji Mangsa Penculikan : Membuatkan Anda Malu Dengan Malaysia


WTF

Ini ialah prank mangsa diculik dan disumbat ke dalam kereta. Reaksi majoriti mangsa prank yang semacam tak peduli amat mengejutakn. Paling mengejutkan Pak Guard yang sepatutnya menjaga keselamatan buat bodo. This is bullshit.




17 comments:

  1. haha malaysian has no balls . fagggg

    ReplyDelete
  2. defuq? sorang je hero...yg lain semua penakut...patutlah jenayah makin berleluasa di malaysia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyelah, tak jumpa dgn aku, kalau aku mamat tu dah kena cepuk dah! buat prank tak kena tempat, cuba prank time polis buat road-block! ada berani, driver kereta tu yang penakut, setakat prank kat stesen minyak sapa pun boleh buat.

      Delete
  3. kebanyakkan bukan mcm tu..

    maksud aku, kalau aku la masa tu..
    secara logik, kita kenali penjenayah adalah ganas - bahaya..
    harus la masa tu klu kita nampak situasi kita takut tetapi dlm masa yg sama aku akan pikir bagaimana nk selamatkan org itu dan diri aku..
    jd bg memastikan diri selamat, aku akan 'kerjasama' dgn penjenayah tu..
    tetapi dlm masa yg sama kita alert amik maklumat sperti no plat kereta, iras muka penjenayah, n call polis.. itu sahaja..

    giler ko on da spot ko nk berlaku hero.. ko sapa masa tu.. penjenayah tu ada pistol ke, silat membunuh ke mana kita tahu.. be smart n alert.. kita bukan bodo x nak selamatkan org kena culik tu.. situasi win win perlu masa ni.. jikalau la kita ada silat power ranjer la citer dia.. lantak ko la nk bersilang kat situ jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku paham bro...tp kita kena berani jugak untuk lakukan sesuatu bagi menghalang si penjenayah...mungkin dia akan melakukan jenayah lain jika kita tidak melakukan sesuatu dgan kadar segera.....

      Delete
    2. mcm biasa rmi senbang lebt mcm hero...yg act mcm hero sikit nak mampus...dn "who care" aslkan bukn keluarga sendri mentaliti....klu ak firstime pun risau *pape2 jadi kat aku kalau ak g tolong* dengan mentaliti haa? ap? ahha?

      ap pun tabik spring sharnaz amad hang memang power haha2

      Delete
    3. Betul tu, Ngko sangat bijak, sama level ngan Anwar Ibrahim.

      Delete
    4. bro nampak sangat kau mmg jenis pentingkn diri sendiri. kalau kau nmpk org berdarah secara automatik kau akan cuak, mso tu la kau dpt tahu kau ni selfish ke suka tolong org. tak perlu nak backup sifat penakut kau tu bro.shame on u.

      Delete
    5. Potong la kasi makan anjing wei

      Delete
  4. yeah org melayu gak hero

    ReplyDelete
  5. In real world...HERO die first

    ReplyDelete
  6. Memang la ko tengok pulak dengan sape prank tu dia kenakan? Kalau mat rempit sure terus belasah penculik tu n selamatkan mangsa. Sbb mat rempit hati mulia.

    ReplyDelete
  7. tah2 sume guard or org yg kena prank tu pekerja warga asing.. bukan sebab prank je. banyak juga perkara lain yg menyebabkan malaysian nampak bodoh disebabkan limpahan warga asing..

    ReplyDelete
  8. haha..semua org nk jadi hero kalau tgk video...lol

    ReplyDelete
  9. harap tolo jo bosa

    tapi pnakot.

    klaw bromen no. 1

    blo blawan lombik.

    baek xyah jadi laki

    potong tolo ko bagi babi makan

    bub anjing pon x hingin nk makan tolo lombik cam tolo kau

    anjing pon x pnakot cm kau la

    nk koba an pondan

    pondan pon lagi kuat bile bertumbuk

    ko pike la sndri.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails