Tuesday, 11 February 2014

Serius WTF - Fesyen Lampu Dan Besi Viktor and Rolf (15 Gambar)


Art!

Ini ialah fesyen "Lighting Rig" oleh Victor and Rolf. Yep.... ini ialah FESYEN tahap antarabangsa. And yes it is still dumb as hell. For once fesyen Wak Doyok nampak lagi berilmiah dan serebral dari fesyen di bawah.




Laporan asal Style

15 comments:

  1. 1st....uia power

    ReplyDelete
    Replies
    1. jersi bosnia ader???

      Delete
  2. hmpa memang power . aku nak p beli bagi tok menakan aku satu beda pakai p bendang malam2 . nyamuk pon tak mai dah dia . kalau masok tandaih beqak taik keqaih pon tak payah bukak lampu dah. nmpak habeh biji2 cabai hat melekat tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saja pun nohh... nak beli kat tok aku la satu.... ceqedik gak hg ni...

      Delete
  3. subjektif sungguh art nihhh..x paham aku

    ReplyDelete
  4. gilo nate nie komen..supo berok.. mg baut sains com kan senang hidop orng..nie bru dop buat sapa nmbr 2.. cout<<"belah dulu";

    ReplyDelete
  5. Sape nk muka bercahaya mcm ayatollah boleh try fesyen ni...spot lyte

    ReplyDelete
  6. Dulu aku pun kutuk fesyen jenisan mcm ni
    tapi lepas dapat pencerahan
    rupanya fesyen market/show ni ada 2, 1 komersil dan 1 dipanggil avant garde
    yang cantik logik dipakai itu komersil dan pelik serupa syaitan ini avant garde (expression artist)

    khalas

    ReplyDelete
  7. Pereka tu dapat ilham dari festival Thaipusam.

    ReplyDelete
  8. Apekah ketahian ini????? kesian aku tengok model2 tu...

    ReplyDelete
  9. http://stayreward.com/index.php?share=110317

    ReplyDelete
  10. ni kalau masuk lrt kompom kena sound ni

    ReplyDelete
  11. tak nak back light mungkin? hahaha.. or kasik muka putih berseri

    btw please do visit http://iluvtour.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails