Wednesday, 12 February 2014

Serius LOL - Lagu Tema Doraemon Edisi Metal


YEAH!

Nice edit!

Thanks @Maskawaih

16 comments:

  1. ko ingat kelakar la??!!!!
    ni video zaman bila ko postkan???!!!
    bru kluar dari gua ke gemuk??!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. good try, Obe.

      Delete
    2. hoi gemuk!!!!!!
      update blog la
      pemalas!!!!!!!!!!

      Delete
    3. utk babi yg tak puas hati nak bantah aku kat atas ni...
      , WWWWW,
      WW, @.
      ,WW ,,W*
      WW W*
      WW W*
      WW W*
      WW W*
      WW W*
      WW W*
      WW W*
      WW W*
      WW ,W*
      , ,WW ,WWWW,
      ,@WWWWW, WWWW@W,
      W.,,WW WW,, W ,
      :W WW WW WWWWW,,
      ,:W WW WW W ,,WW
      ,WWWWW WW , . W :W
      W@, WW W :W
      ,W, @W :W
      ,W @W :W
      ,W @W :W
      ,W WW :W
      W, WW :W
      WW :W
      ,W,, :W
      WW, :W
      .@ @W
      W@, WW
      :W, W,
      WW ,@W
      :W WW
      W@ W
      +W ,WW
      W# W+,
      *W W,
      WWWWWWWWWWWWWWWW,

      Delete
  2. ntah hape2 le
    g cari kerja la.gentikanlah teruskan blog serius ni,
    naik menyampah lak aku tgk, ko jgn harap la blog ko ni laku mcm oh! media
    strategy ko fail la. at least founder oh! media dh pkai kia forte, ko terkedek2 dgn myvi. baik ko g keje jadi opisboy lgi baik la

    ReplyDelete
  3. Hohohoho.. Boleh jek layan wat release tensen

    ReplyDelete
  4. YAL Has Been Here FAKER

    ReplyDelete
  5. kalau BN nak gak bertanding...

    INI MASA PARA PENGUNDI MAKAN BELACAN TUNTUT MACAM-MACAM DARI BN .

    jangan tuntut low class punya benda lah...

    tuntut agar dihapuskan segala tuntutan dong zhong.
    tuntut agar sijil pengajian dong zhong tidak diiktiraf.

    tuntut sekolah agama islam ada air cond .
    tuntut kerajaan sediakan makanan paling berkhasiat untuk anak belacan makan kat sekolah agama dan kebangsaan.. FREE.

    dengan makanan berkhasiat, otak anak pembelacan akan lebih aktif dan cekap dalam pelajaran.

    tuntut masjid dan surau diberikan LOUD SPEAKER PALING KUAT UNTUK AZAN.

    tuntut kawasan malay street, khas untuk pembelacan berniaga .
    tuntut satu kawasan baru untuk anak belacan sambung belajar kemahiran dan teknikal .

    tuntut seluruh sekolah agama diberi RM30 juta untuk anak-anak belacan belajar .

    tuntut sekolah kebangsaan diberikan RM12 juta untuk kemudahan anak-anak belacan .

    tuntut kerajaan membina banyak lagi masjid dan surau .
    apartmen dan flat belacan kasi peruntukan RM10 juta.

    TUNTUT KERAJAAN BAGI SORANG SATU ANAK BELACAN SATU BASIKAL .PILIH MOUNTAIN BIKE, ROAD BIKE ATAU APA JUGAK .FREE SEBAGAI GALAKAN KE SEKOLAH DAN BERSUKAN .

    tuntut kerajaan membenarkan anak cina masuk belajar kelas islam .

    semalam dong zhong tuntut baru satu.
    belacan perlu lebih banyak dari itu.
    pru 13 belacan paling banyak bagi undi kat BN, takkan BN taknak balas jasa kot.

    aritu najib ada kata selagi ada bulan dan bintang, hak dan kehendak orang melayu tetap terpelihara..

    haa ini masa mintak bulan dan bintang la.
    takkan najb taknak bagi kot ?

    rasis dalam politik malaysia makin terus segar. dong zhong adalah kenderaan masyarakat cina menuntut pelbagai tuntutan demi menguatkan bangsa mereka.

    KENAPA TIDAK KITA ?

    kepada pembelacan, aku sarankan korang berentilah merintih. bangkit dan bangun.

    kenalpasti mana kelemahan kita.
    kenalpasti mana kekuatan kita.
    kenalpasti mana yang perlu ditambah.
    kenalpasti mana yang perlu dibuang.

    kita perlu lebih keras dari dap !
    kita perlu lebih kuat daripada dong zhong !

    di antara para sahabat r.a mereka saling kasih sayang diantara mereka namun bila berhadapan dengan kafirun mereka keras dan tegas.

    otak melayu jangan layu lagi lah belacan..
    yang betul kita sokong.
    yang salah kita tegur.
    yang pekak kita balun..
    dorang jadi pemerintah pasal undi melayu.

    kalau taknak dengar dan pekak pasal rintihan dan keluhan melayu, kita tunjukkan jalan keluar.

    pas dah kena terajang dengan belacan.
    saat ini bagi aku melayu dah tak peduli parti.

    tapi sebaliknya mood yang kuat berlegar dikalangan belacan adalah mereka mahukan leadership melayu yang konsisten , tak takut mati, pentingkan islam dan melayu...

    melayu sedang mencari al ghazali.
    al jubxxx dah tak dikehendaki.

    ReplyDelete
  6. Diana, mengapa cinta membuatku mencintaimu,ketika pada saat yang sama kau mencintai lelaki lain?

    Ketika telah membuka hati, aku pun harus bersiap untuk kehilangan lagi.
    Apakah setelah cinta memang harus selalu ada air mata dan luka hati?

    Kalau begitu, bagaimana jika kita bicarakan satu hal saja.
    Cinta.
    Tanpa ada yang lain setelahnya.
    Kita lihat ke mana arahnya bermuara.

    Marilah kita berbicara mengenai 1 perkara, iaitu bisjut.

    Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dey macha!!! innade what the hell is bisjut?

      Delete
  7. Mari buat duit mudah saja, mula2 register dah dapat 25dolar, cuba la

    http://stayreward.com/index.php?share=114766

    ReplyDelete
  8. sedih la ari ni x dpt makan cheese cake

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails