Monday, 4 March 2013

Serius LOL - Makanan Paling 1Malaysia Di Malaysia Sekarang


Terbaik!

Dengan memakan makananan di dalam bekas ini...... anda akan menjadi rakyat Malaysia yang paling suci, mapan, berdaya saing dan 1Malaysia bukan seperti Anwar Ibrahim yang merupakan agen Sulu, Zionis, Amerika, Zulian, Edymium dan Insuran Takaful! Down with Anwar!

Thanks @Amanfirdaus



Laporan asal Facebook Adam Mukhriz

76 comments:

  1. Replies
    1. konspirasi lagi..
      tahi bintang jatuh kat rusia tu pun sebenarnya konspirasi UMNO..

      Delete
    2. Harapnya tiada lagi tahi di langit.

      Delete
    3. obe babi. first

      Delete
    4. Kita sekarang sibuk mencari kesalahan orang lain, tapi kita tak pernah tahu sedikit pun isu di Bumi Syria iaitu puak minoriti (sedikit) syiah nusairi yg memegang tampuk kerajaan pemerintahan secara diktator dengan menggunakan rejim tentera menindas rakyat yang majoritinya (sebahagian besar) dalam negara itu adalah puak ahlussunahwaljamaah iaitu saudara seislam dengan kita.

      Kezalimannya terhadap wanita dan kanak-kanak juga terlalu dahsyat melebihi Israel.

      Ingatlah Saudaraku, Nabi SAW bersabda yang bermaksud: "Barangsiapa yang tidak mengambil tahu hal orang Islam yang lain, maka bukan dari kalangan KAMI". Dan ingatlah selalu akan tempat kembali bagi mereka yang zalim.

      Kalau anda tidak keberatan, bolehlah singgah untuk mengetahui lebih lanjut berkenaan dengan kehidupan di Syria secara ringkasan (sebab kita semua malas nak baca):

      1. Kronologi Mengenai Kezaliman Yang Berlaku Di Syria
      2. Ketahui Komplot Rampasan Kuasa Jawatan Presiden Di Syria
      3. Adakah Mesir Dan Syria Pernah Disatukan Pada Masa Dahulu?
      4. Permulaan Titik Hitam Di Bumi Syria Yang Anda Belum Ketahui
      5. Kenali Bumi Syria Maka Akan Mengenali Para Ulama' dan Para Sahabat Di Syria
      6. Kenali Peradaban Syria Pada Zaman Moden
      7. Kenali Peradaban Syria Pada Zaman Sebelum Masihi
      8. Kenali Lokasi Muka Bumi Di Syria

      Delete
  2. Replies
    1. bodoh lagi mak kau.

      Delete
    2. Nenek ko anjing

      Delete
    3. lancau anwar kau kena sodomy ngan dia selalu ..heeee yaa!!!!!

      Delete
    4. bdoh abah kau...rogol anwar lgi baik la

      Delete
    5. baik anwar dari ko & najib. anwar blh terima nk jln hukum islam sepenuhnye kt malaysia ni. ko dgn najib ade nk bt, pastu bg alasan mcm2, m'gaku je islam tp ape yg ALLAH S.W.T suruh ko dgn najib ade buat. ko dgn najib sm je, ko tgk sultan brunei ade takut mcm ko dgn najib. kite hidup atas bumi ALLAH S.W.T, ko,najib,anwar,aku,semua yg ade atas bumi ni hak ALLAH S.W.T. semua nye dye bg pimjn je...sampai masa dye abik balik, kite semua akan jupe dye, masa tu kite semua akan tahu sape betul sape salah. fikir2 kan lah demi agama islam & akidah kite semua.

      Delete
    6. tp anwar maen jubo nabi xmengaku umat camne plak?

      Delete
    7. tuann yang mulia. ini semua bukan maksud. jangan bertekak di sini. semua orang islam mulia di sisi ALLAH. ALLAH saja yang berhak menghukum. makhluk tiada apa-apa tuann. INSYAALLAH!

      Delete
    8. centek tol org yg UMNO sgt ni..sian!!! kurang ilmu tpi ckp melolong lolong....................................!!!!!! Allahuakbar!!

      Delete
    9. anwar nak jalan hukum islam?? oMG..!! terang2 DAP tolak HUDUD, pas dari parti islam jadi parti berkebajikan, itu nak jalan hukum islam...? adakah anda yakim lau PR menang hudud akan dilaksanakan??

      Delete
    10. Pas memang parti lembu dan penganut parti tu adalah lembu kaki pendek.

      Delete
    11. anwar terima hukum islam..? wtf.. dia main bontot lg nk ckp psl agama..? pegi dah..

      Delete
    12. Orang UMNO bodoh , Najib no telor takut pada pilihanraya.

      Delete
    13. nak hukuman hudud tu bagus..tapi nak jugak perckpn tu elok...

      Delete
  3. mcm kit makanan baby.. berkempen pada underage boleh.. #heh

    ReplyDelete
  4. i don't mind Najib's face but what is his wife's doing there? -.-"

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahh .. why that mama ? just why ..

      Delete
    2. his wife is the PM of malaysia

      Delete
    3. Haha...seriously???

      Delete
  5. jadi lah benih yg baik ye kwn2

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. kau nak barang free jeee.. dah dapat br1m pun free lagi?

      Delete
    2. bisjut ada la free. cibai kedekut

      Delete
  7. adakah semua benda mesti ada lambang 1Malaysia dan gambar mereka berdua ni adusss stress tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. lantak ah gambo dorang pun..tu pun nk stress?? gile..

      Delete
    2. baek letak gamba pepek kau..

      Delete
    3. bodoh..kalau letak gamba ko,trus muntah,tak lalu nak makan.bodoh

      Delete
    4. haha...kelab penyokong mangkuk rosmah dah datang..teruskan jilat rosmah

      Delete
    5. letak gmba pepek ko pon x tntu laku..

      Delete
    6. tgok ..marah da pncacai umno yg taksub dgn pok jib

      Delete
    7. sundal ni marah pasal letak gambar najib n rosmah boleh?

      Delete
    8. yer la yer la..letak la gambo juburi tu..setel..gi ambik sekuk sorey sutey

      Delete
    9. rilek....jangan gado2....gambo je pon...

      Delete
  8. benih yg baik, pabila besar, bermanfaatlah kpd org ramai.
    jgnlah mengkhinati insan yg telah membesarkan benih itu.
    dikhuatiri pabila besar nanti, anda digelar anak derhaka sekiranya anda cuba menentang mereka.

    ReplyDelete
  9. mate aku silap..atau pelekat tuh ditampal semula kat pinggan makanan budak.....

    ReplyDelete
  10. Anwar punca Arsenal tewas - Wenger

    ReplyDelete
  11. Mohon Abam Ajib berhenti dari menjadi org...

    ┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌ ┐('⌣'┐)

    ReplyDelete
  12. sabah for pinoy

    malarian go dieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    kill all malariannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. retard..

      Delete
    2. nyamuk?

      Delete
    3. nak kena ambik darah untuk sampel test malaria tak?

      Delete
  13. x ingin pon..hak puih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo x ingin,letak gamba mak ko la.boleh fap fap..tetek mak ko mesti besar..ughhhhh fap fap fap

      Delete
  14. letak gambar maria ozawa la, baru ramai orang makan...

    ReplyDelete
  15. sakit perut makan makanan nie...najib taruk racun rumpai laut sabah ka????tuiii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. just like your comeback.

      Delete
    2. kau dah dapat ke bekas makanan ni? tahniah.

      Delete
  16. aku ada mug gambar najib dan rosmah... minuman aku akan jadi lebih sedap bila minum pakai mug tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mengkarung Jantan5 March 2013 14:23

      owh.. yeke...
      bagusla kalau begitu...

      Delete
  17. If you are commenting using your real profile, u gonna have a bad time..

    ReplyDelete
  18. Semua produk kau mau politikkan.. Ish2x

    ReplyDelete
    Replies
    1. politik jadah ko

      Delete
  19. kepada: Obe

    1.Anda dikehendaki memadam semua komen disini.
    2.Kemudian sila hubungi saya di nombor 012-897 5477
    3.Maklumkan kepada saya, supaya saya dapat menulis first.

    Sekian terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. asal lak kena padam? phone number tu aku jaja dekat 7e notice board bole tak

      Delete
  20. byok tol macai umno berleluasa disini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib baik pencacai jubo anwar dah tak ramai. kurang sokongan kot

      Delete
    2. jubor anwar kotor tak cebok, jubor najib bersih sikit.. jubor rosmah dah lobos kena toron dgn anwar siap tren boleh buat u-turn lagi..

      Delete
  21. Nik aziz patut sambung belajar agama

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko ni macai kan?kan?

      Delete
  22. kalau Malaysia berperang. Cina mesti cabut ke Hong Kong kan? tak pun ke Australia. Yang korang bengong join dengan DAP untuk hancurkan negara sendiri buat apa. Tengok la...mana ada orang cina mati masa kes Lahat Datu. Semua Bumiputra.Orang Cina mahu jadikan bahasa Mandarin sebagai bahasa kebangsaan. Agama Buddha sebagai agama rasmi. Babi makanan rasmi rakyat Malaysia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko ni macai kan?kan?

      Delete
  23. Lu apa peduli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  24. melayu tlg jangan ambil orang kapir sebagai pemimpin.

    ReplyDelete
  25. melayu kasi sama wa ini Malaysia. lu melayu apa pasat manyak modoh sangat?

    ReplyDelete
  26. obe...sudah2 la tu provoke pakai nama anon ni..

    ReplyDelete
  27. Bende bekas makanan pon jadi hal...ape daa...sempoi2 sudaa...ini pon nak gado...

    ReplyDelete
  28. biarla..klau pr menang pun nanti mesti letak gambor abg nuar..abg encem kit siangg ngan abg ajis.. kan3..jgn x ngaku lak nnti kehkeh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails