Sunday, 12 August 2012

Serius - Video Kompilasi Manusia Yang Bernasib Baik


Semayang punya olang!

Tak macam brader yang jatuh dalam sinkhole tempohari, mereka yang di dalam video ini semua bernasib baik


19 comments:

  1. Weh aku 1st weh!aku 1st!!!hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah la..akhirnya..
      bleh la blanje eskrem baskin robbin..

      Delete
  2. sudah takdir belum sampai ajal lagi... very lucky

    ReplyDelete
  3. hmm dlm video ni ade yg fortunate & unfortunate. takdir dah tersurat.

    ReplyDelete
  4. minit 1:00 rilek je lintas landasan kete api cam 2....

    ReplyDelete
  5. ruby : rileks ke? aku tgk diorang macam tgh lari-lari nak selamatkan diri jek??? kau jangan macam-macam ruby.....dah la tak hantar lagi gambar bogel kau dkt email aku..

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. ajal belum sampai lagi..

    http://goo.gl/N1CnU

    ReplyDelete
  8. tawaran kerja kosong di booth ini
    http://lolsnaps.com/upload_pic/SawThisBoothAtAJobFairClearlyHeHasNoIdea-642.jpg

    ReplyDelete
  9. yang perompak tu yang paling win...

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju. haha. polis confirm bengang kalau tau perompak tu depan dorang sebenarnya.

      Delete
  10. wow hari ni takde update langsung... satu keajaiban dunia

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails