Sunday, 12 August 2012

Serius Cool - Kipas Siling Paling Ganas Di Pasaran (5 Gambar)


Naharom!


Gila brutal kipas ini. Kalau letak dekat rumah nampak macam helikopter Kamov KA-52 Blackshark keluaran Russia!




Ianya sebuah kipas
DEKA V6. Kipas siling dengan 6 blade yang berputar secara counter rotating . Semalam semasa kami sedang usha kipas apa yang akan dipasang di pejabat Blogserius, kami terjumpa kipas ini. Sangat win tetapi dengan harga RM625 sebuah ianya terlalu mahal! Baik beli aircond!






30 comments:

  1. Replies
    1. setiap kali entri baru mesti 1st komen 1st..
      xde komen lain ke?

      Delete
  2. kalo nk murah tunggu homedec punye exhibition bulan 10 nnt, leh dpt dalam 3 4 ratus...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Okey, soalan kau sangat serius... -.-"

      Delete
    2. kedai chiang mai tepi tasik gelugor ada jual.ko g cr sana

      Delete
  4. kipas ni kat puchong blh dapat RM530

    ReplyDelete
  5. eleh..kipas ni dekat kedah rm 240 siap bole bayar ansuran. lagipun puchong sucks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kedah kt kdai blah mna? aloq staq ada?

      Delete
  6. oooh baru rm625 aku masih mampu beli 4 untuk setiap bilik dalam rumah aku

    ReplyDelete
    Replies
    1. mampu beli kipas mahal tapi linkwhore dekat blog popular.

      bangang.

      Delete
    2. hahahaha mamat patrik ni memang. da lama aku dok perati.. mula2 terkena gak.. mmg sial la lu..

      Delete
    3. Harap lu mati la PoN. Hati org yg dipermainkan lg cpt termakbul.

      Delete
  7. Kipas siling 6 bilah? BlendTec punya kipas ke apa?

    WILL IT FAN? That's the question. *elevator music*

    ReplyDelete
  8. hahahaha,... nice... lepak dan follow...

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. 6? akan dtg ada la plak yg nk buat 8/10/12 bilah..hahaha..

    ReplyDelete
  11. mana2 bhgn kedah semua ada. siap dkt tengah2 ada lampu laser. kalo rumah ko kecik, ko boleh guna laser tu gali tanah supaya boleh buat tingkat bawah tanah. kalo ko cakap aku tipu mak ko hitam legam burit hijau.

    ReplyDelete
  12. pada gambar keempat boleh nampak obe sedang ambil gambar kipas tersebut dengan lebih jelas~ wakakak~

    ReplyDelete
  13. eh bukan kita nak beli kipas ni ke?

    ReplyDelete
  14. 8 speed.. 4 foward n 4 reverse.... klu reverse ape jadi... sume bende terapung?... muahahahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails