Wednesday, 8 August 2012

Serius Konsep - Lukisan Konsep Total Recall (14 Gambar)


Quaiiiid!

Ada orang cakap filem Total Recall tak sedap. Aku tak tengok lagi pasal bagi aku yang original sudah cukup bagus. Why make a remake bro? Anyways aku akan tengok filem ini bila aku ada masa. Ntah bila ada masa aku pun tak tahu. Sila tengok beberapa lukisan konsep untuk filem ini. Nampak macam super cool. So kenapa boleh sucks pula? Adakah kerana Kate Beckinsale tidak secantik Sharon Stone? Adakah alien berpayudara tiga tidak hot?






Laporan asal MovieFunpics

9 comments:

  1. Seriously cool...tapi bak kata obe,yg 1st movie pun dah best...zaman budak2 dulu punya movie tu haha

    ReplyDelete
  2. total recall= good action + empty story
    for the 3 tits, it just make me wanna say, is that it? just that? pfff

    ReplyDelete
  3. Total Recall biasa2 jer kot. Cam layan Star Wars jer sebab ada banyak clone army. Dan part girl bertetek 3 tu kena censored wooo. Hmmmm..

    Ini review aku

    http://mynameisnazir.blogspot.com/2012/08/total-recall-review.html

    ReplyDelete
  4. best la cite dia...Total Recall dulu situation dia di Planet Mars..Remake ni, situation dia masih di bumi tp bumi masa tu dah sangat nazak...

    Tontonlah & enjoice!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails