Monday, 13 August 2012

Serius - Perompak Bawah Umur Kembali Mengganas


They did it again......

Sungguhpun pelbagai usah telah dilakukan, GENG 2" (nama yang kami berikan kepada geng ini) yang kami paparkan beberapa hari yang lau menyerang sebuah lagi kafe cyber. Wah wah......... takkan tak dapat identify lagi. Kali ini lebih ganas.

Thanks @danieljefrry for the tip


43 comments:

  1. Second, third, dan kalau boleh segala benda aku nak sebut kat sini!

    ReplyDelete
  2. masa dia merangkak keluar tu patut rampas parang and tikam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak wat mcm mane mat bangla yg keje...

      Delete
  3. budak2 ni klu 1 by 1 dgn aku pecah kepala dia agaknya

    ReplyDelete
  4. kalau dulu, muka macam ni lah mangsa kena pow. zaman sekarang, muka macam ni yang pow orang. ternyata, betul kata orang, dunia dah terbalik.

    ReplyDelete
  5. budak2 cmni kantoi nt,masuk henry gurney,rabak la bntot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nice...bdk2 ni x kenal henry gurney lagi tu...

      Delete
    2. @fauzan..oo ko msti dh 'kenal' henry gurney kan? nice eih?
      btw..aku rase msti dh ade kepala besar drg kt luar ni,tu brani sgt.otai cover line

      Delete
  6. Replies
    1. jgn main ckp je bro..entah2 kote pun kecut kalo ko jadi bangla tue..

      Delete
    2. ape la sgt budak kurus ni hayun je kt dinding snyap la...

      Delete
    3. dapat bebudak ni aku kerat kote seko-seko heh..

      Delete
  7. geng2 bas sekolah mengganas

    ReplyDelete
  8. ni bukan cybercafe ni "kedai mesin". cybercafe x ada besi tu

    ReplyDelete
  9. Bangsat gila budak2 ni. Kalau kena tangkap harap2 org pukul bagi pecah kepala baru panggil polis.

    ReplyDelete
  10. memang lakhanat...tp style gak dia libas parang...tp kalau 1 on 1 kene kerat budak ni...hurm

    ReplyDelete
  11. polis malaysia malas nk buat siasatan. buncit katenye. rasuah lebih mudah cepat dan pantas. kes aku pn diabaikan inikan pule kes rompakkan bersenjate. alahai abg2 polis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko jgnlah nak slhkn polis pasal kes ko sorang je tue yang tak terlangsai..padahal nnt kalo xde polis, ko nak harapkan sape?mak kau..konfirm lagilah tak terlangsai kes ko tue..

      Delete
  12. mat bangla jadi mangsa.... rakyak malaysia dah semua ada internat kat rumah terima kasih barisan nasional....

    ReplyDelete
  13. Hampir semua mangsa kejadian adalah mat Bangla dan Nepal. Ini adalah racist!

    ReplyDelete
  14. ni berlaku kat malaysia ke ni? kenapa bangla tu tak ketuk kepala masing2 waktu dia merangkak masuk? dan yg paling penting, KENAPA VIDEO NI DIRAKAM VERTICAL???

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni kalau dapat kat pedo best ni bebudak ni.. hehe

      Delete
  15. mcm2 berlaku kt malaysia skrng.. yg politik dng masalah politiknye, yg remaja dng isu remaja.. mana perginya pihak berwajib.. xkn nk tunggu masuk TV or ada yg dah kena tetak, baru nk bertindak.. bnda ni dah tersebar dah weh..

    ReplyDelete
  16. Selamba je si kecik pakai spek tu libas parang berkali2 kat bangla tu.. ni klu brader2 polis dpt bebudak ni, masak lah budak2 ni..

    ReplyDelete
  17. Mohon geng pengganas ni mengganas di balai polis berhampiran

    ReplyDelete
  18. Kasik print out muka budak2 ni cari kat setiap sekolah...buat kawad cam...dapat tangkap sekor..confirm dapat yg lain..

    ReplyDelete
  19. Ya allah ya tuhan ku, berikanlah hidayah mu kepada kanak2 dan petunjuk ibu bapanya, semoga mereka bertemu jalan yg benar.

    ReplyDelete
  20. mai dtg telok mas, melaka...br tau lgit tggi rendah

    ReplyDelete
    Replies
    1. skali bebudak tu mmg asalnye dtg dr telok mas mlake....ha...cmne?? tau2 dia dtg braye je ngn ko nnt.

      Delete
  21. jgn harapkan polis...per kate kite same2 setel kan problem ni.. mcm iklan tm...

    ReplyDelete
  22. kalo buat mcm US kan bagus.Setiap kedai ade pistol/shotgun.kalo ade perompak bawah umur serang.tembak jer.polis tanya,ckp 'Self Defense :3'

    ReplyDelete
  23. cybercafe nie kat mana plak???

    ReplyDelete
  24. video aritu ngn ni penjaga ye same, bangla2..

    ReplyDelete
  25. bagus kalau bebudak ni kena ngan polis yg belasah pekerja otel tu... baru ssuai... HAHAHAHAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  26. target dorg kedai mesin .sbb kedai mesin xde lesen .so xkan owner kedai mesin ni yg beroperasi 24 jam tu nak buat report polis .nnti habis mesin2 tu semua kena angkut .


    *kedai mesin ni dh telan duit kutu2 mesin dh banyak .so xluak la kena kebas dngn budak2 ni 2-3 riban .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok la tue. Penjenayah baham penjenayah. Hahahaha. Tapi jenayah tetap jenayah. :)

      Delete
  27. hope abang jason statham di tempat mamat bangla tu. sekian terima kasih.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails