Thursday, 23 August 2012

Serius LOL - Nabi Muhammad Kedua Telah Wujud Di Dunia?


LOL Abuya!

Video yang menyebabkan orang rage dekat Youtube. Good start.... ending dia trolling level 666



18 comments:

  1. Replies
    1. xpe fawz@n..kau telah menempuh sebulan ramadhan dgn berjaya..stkt x jd 1st kali ni, pasti bukan satu masalah kan..usaha lagi k..

      Delete
  2. tidak! tidak!
    TIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!

    ReplyDelete
  3. imam mahdi kot yang dimaksudkan muhammad kedua tu..tapi bukan nabi la pasal nama sebenar imam mahadi muhammad bin abdullah jugak..

    ReplyDelete
  4. Defaq is this shit? Bob Lokman is Muhammad kedua? Damn...

    ReplyDelete
  5. ape la, x tau ke kebangkitan Islam kali ke kedua yg dijanjikn Allah tuk membunuh dajal dan menghapuskan yahudi oleh Muhammad ke dua iaitu imamul mahdi. Abuya tu org yg paling kenal imam mahdi. tak takut ke hina org Tuhan? setakat ni aku tengok dah ramai yg jatuh terhina sebab hina orang Tuhan.

    ReplyDelete
  6. die bkn sebut nabi Muhammad ke dua, die sebut nabi akhir zaman bersamanya, means dibelakang imam mahdi ialah nabi Muhammad sebab skang ni kn masih zaman nabi muhammad. tak paham tak pe, jgn buat2 tak paham dh la

    ReplyDelete
  7. Adeh.. Buang masa productive aq 4.14 melihat vid ni..

    ReplyDelete
  8. kih kih kih kih Muhammad kedua tuh abuya? kih kih kih kih kih ...

    ReplyDelete
  9. muhammad kedua tu imam mahdi la. kan imam mahdi tu nama dia sama ngn Rasulullah. muhammad bin abdullah. nama ibunya pun sama iaitu aminah. dialah yg akan mengetuai kebangkitan Islam kali ke dua. tak tau ke? mcm informatif sgt korang ni. Islam nk menang dh ni, Islam x kn kalah2 lg. x suke ke? Islam akn skali lg mengusai dunia, x de lg buang bayi, rogol, bunuh, peperangan. x nk ke?

    ReplyDelete
  10. apa yg troll level 666 masa ending dia? takde apa2 yg troll selain tidak tidak tidaaaaaak

    ReplyDelete
  11. muhammad kedua telah muncul ?? :p

    bukan kerja korang pegi siasat siapa imam mahdi, bukan kerja korang siasat siapa dajjal, bukan kerja korang pegi percaya teori2 konspirasi dalam internet~ bila imam mahdi muncul, ia adalah jelas, yang beriman akan bersama dengan mereka, bila nabi isa turun pun begitu~ bila keluarnya dajjal, ia adalah jelas yang beriman akan berperang dengan mereka~ tak perlu dihitung siapa mereka, tak perlu dicari siapa mereka~ segalanya adalah jelas menurut Quran dan Hadis~

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku sokong pendapat kau yang moderate...

      Delete
  12. hahaha... imam mahdi dah muncul banyak kali x terhitung dah... hahaha... syiah kata imam mahdi milik diorang... hahaha... Bahaullah kata dialah imam mahdi... hahaha... Ahmad Qadiani kata dialah imam mahdi.. hahaha... Ayah Pin pun kata dia imam mahdi...tidak tidak tiidaaakkkk!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails