Saturday, 11 August 2012

Serius Fakta - 10 Manusia Terpandai Pada Masa Sekarang


GENIUS!

Nah........... 10 manusia terpandai. Sila jeles dengan mereka.





Laporan asal Visually

30 comments:

  1. where ibnu sina...ibnu khaldun and else...

    ReplyDelete
    Replies
    1. read: pada masa SEKARANG

      *hentak kepala kat meja*

      Delete
    2. tah...bodo ruby ni...living geniuses tau? LIVING

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
    4. uhuk3...ummhh....sorry guys..i got an aye sore.....x nmpk ayat "masa sekarang"..

      Delete
    5. BS betul alasan ko nih ruby...

      Delete
    6. Ruby jangan sengaja buat hal...

      Delete
    7. ruby iq is 2.134 = pi in math.

      Delete
  2. kenapa tak de luqiee? luqiee kan genius

    ReplyDelete
    Replies
    1. luqie si anak angkat sultan brunei yang tak kesampaian tu~ wakakak~

      Delete
    2. Kah kah kah kurosagi... what a fucking loser u r... such a low class... what car do u drive loser ?

      wahahahaha u proof nothing la loser... lagi apa pun tak kesampaian

      Delete
  3. dorang pandai cakap melayu tak? hahaha tak cukup pandai laa maknanya tu :p

    ReplyDelete
  4. Mana si cilik Adi Putra kebanggaan negara 1Malaysia?? Ini boleh mendatangkan kemarahan!

    ReplyDelete
  5. Kalau tak silap aku Stephen Hawking bekas professor di University of Cambridge. Dia cacat sepenuhnya dan bercakap hanya dengan menggunakan bantuan alatan.

    Kagum dengan dia. Walaupun keadaannya begitu dah banyak award tertinggi dia dapat. Dia bukan berbangsa Yahudi (yang biasanya Yahudi dikaitkan dengan bangsa yang hebat).
    Tapi betul ker Yahudi ni bangsa yang hebat?

    ReplyDelete
  6. dr zakir naik, the next ahmad deedat, otak komputer

    ReplyDelete
  7. where sergey brin and larry page? jerry young? zuckerberg?

    ReplyDelete
  8. christopher hirata versi sketch sngt comel.. takut nak tengok yg real, nanti hancur ilusi..

    ReplyDelete
  9. malaysia x kira IQ like USA did, korean did..huhu~

    so,tak termasuk dalam statistik

    ReplyDelete
  10. mana adiputra genius matematik? mana amalina che bakri? mana sufiah? patut ada dalam list tu, iq mereka semua lebih 200.

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya iq tanpa apa apa sumbangan kepada dunia tak diiktiraf kot? artis hollywood pun ada yang iq tinggi. tapi state tak masukan dalam list pun.

      apa pun brin n page diikiraf modern renaissance, rasanya lebih higher than smart people in the world?

      Delete
    2. amalina? BWAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAA!!!

      Delete
  11. james wood juga antara pelakon porn ber IQ tinggi bersama asia carerra.
    dgn ketinggian IQ inilah mereka mencari rezki sesuap nasi di awal karier dgn ketereran beraksi menggunakan akal!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails